- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát én ezek közül nem sokat használok, bár az is igaz, hogy én nem tömöm tele widgetekkel, laucnherekkel, élő hátterekkel stb., sokkal jobb ha betölt 25 mp alatt, minthogy 1,5 percig szenvedjen mint a Win7 az asztalin. Nekem egy gyorsabb custom rom van fent, Fancy Widget Pro, pár ikon azt kész, meg a programok a főmenüben. Így is jól néz ki, és rohadt gyorsan betölt és utána is az. Persze akinek 2 magos, gigás cucca van, az jobban elengedheti magát anélkül, hogy betelne a memória a sok kacattal, nekem a Nexus S-be azért gazdálkodni kell azzal az 512 MB-tal (am jó mobil a wlan gyengeségét leszámítva)
Viszont a cikkben említett szótáron kívül nem tud vki vmi jobbat? Nagyon gagyi, a Symbianos MDictionary lealázza magasan. Androidra csak ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Spotify
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest