Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
hype hype hype hype hype hype... és megint csak hype! ezt öntsd nyakon a JÓ NAGY ADAG szobizmussal és megvan az iphone vásárlók min 50%-a! a maradék vagytok TI akik szeretitek is értetek is hozzá és ha kell meg is véditek! de hány olyan embernek van iphone-ja meg HÓFEHÉR iphoneja akik azt se tudják melyik az eleje a telónak. csak me drága meg mindenki aki menő ezt veszi... és nehogymán nekem ne legyen ilyen!!! (a Puma ugyanezen az elven lett PIACVEZETŐ! pedig 6-7 éve a fasorban sem volt!!! pedig jó cuccokat gyárt)
ISMÉTLEM: 50%-ról beszélek, a forumlakók nem hype és sznobizmus miatt veszik!
sztem ez is közrejátszik nem kicsit...
lehet kövezni...
marketinget meg nem pénzben mérik... nokia pöcs volt mindig is...
-
MartOOn
addikt
ez elvi kérdés... sztem. aki iphone hívő az meghalna se ismerné be az iphone hibáit (mert vannak ám!) aki meg utálja az iphone-t az meg azt nem ismerné el hogy vannak jó tulajdonságai is. mert ugye azok IS vannak. az meg hogy egy gyártó egy telefonnal ért el ekkora sikereket azt ne keverjük már ide. véletlenül SEM maga a készülék érdemeit dícséri ez, hanem a marketing és a hype erősségét. ami ugye nagyon nem mindegy!
jó telefon az iphone ez tény. de isteniteni és kikiáltani a legeslegjobb telónak nagy badarság és butaság lenne, mert ilyen telefon egyszerüen nem létezik! mindenkinek más és más a tökéletes vagy majdnem tökéletes telefon.
ugye a bmw-re se lehet egyértelmüen rámondani hogy a világ legjobb autója de a fanoknak igenis az!speciel én Volvós vagyok és Androidos!

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest