Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
-
Quarius
csendes tag
Sztem azzal az 50%-al eléggé optimista voltál. Az embereknek lényegesen nagyobb része veszi sznobizmusból. Nagyon kevesen vannak, akik tényleg kihasználják a képességeit, de mivel azon kívűl is szép meg jó és strapabíró is, így mindenki elégedett. És pont nekik ennyi teljesen elég is.
-
-
aki iphone hívő az meghalna se ismerné be az iphone hibáit
Ide lőj! iPhone tulaj vagyok és biza vannak hibái. Sajnos minden hibája sztivibá fejéből pattant ki. Mondhatni, ha lefejeznék az öreget, sokkal jobbá lehetne tenni ezt a telefont

Viszont messze a leghasználhatóbb, legkezelhetőbb jószág amivel az elmúlt 15 éves mobilozásom alatt találkoztam.
Egy év múlva jár le az előfizetésem, remélem addigra jön pár finom android készülék a T-éhez, mert nagyon tetszik. -
aseknuss
csendes tag
"ISMÉTLEM: 50%-ról beszélek, a forumlakók nem hype és sznobizmus miatt veszik!
sztem ez is közrejátszik nem kicsit...
lehet kövezni...
marketinget meg nem pénzben mérik..."
Fején találtad a szöget az ez egy pontos megfogalmazása annak amit énis ki akartam nyögni csak éppen utálok ennyit gépelni.

-
Ulkesh
őstag
" aki iphone hívő az meghalna se ismerné be az iphone hibáit"
Dehogynem, csak éppen aki használja és elégedett vele, legkevésbé azokat a dolgokat tartja hibának, amit a fikázók felhoznak.
Pl. én egyedül azt tartom hibájának amit a 4.0-ban sem oldottak meg, hogy nincs egy közös adatterület, ahol egy lementett fájlt minden telepített alkalmazás láthat, ez is megoldható egy symlink-elt mappával és iFile-al, de jobb lenne, ha gyárilag lenne egy normális megoldás rá.
A többi kifogásolt marhaságra meg van általában jól használható megoldás." véletlenül SEM maga a készülék érdemeit dícséri ez, hanem a marketing és a hype erősségét. ami ugye nagyon nem mindegy!"
No ez nem igaz.
A Nokia 15 millió dollárt költött az N95 bevezetésére, valamiért mégsem lett olyan sikeres, mint az iPhone. Az Apple meg gyakorlatilag pár TV reklámon kívül semmit nem költött reklámra, mert ezt elvégzik a készüléket forgalmazó szolgáltatók.Tudod, ha valami nem jó, azt nem tudod 55 millió példányban eladni, akármilyen hiper marketinget is nyomatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de mindjárt itt is a 2.2 ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)