Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz s3nsitivity #11 üzenetére
Az enyém max 1-2%-ot merül a 7-8 órás alvás időm alatt
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #14 üzenetére
A Oneplus One olyan 10% ot legalább
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #11 üzenetére
Miért mennyit merül egy éjszaka?
Hehe! A nexusom 3%-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoja™
őstag
Jól hangzik a Doze, csak annyi baj van vele, hogy csak a készenléti időt tolja ki. Ami egyébként arányaiban most sem rossz a legtöbb készüléknél.
Szerintem ez nem akkora update, hogy a név változtatás indokolt legyen.
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #8 üzenetére
Mocsok!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #7 üzenetére
Akkor falsheljed szépen
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
Kint vannak az imagek!
-
stagenull
csendes tag
Dave elmondása szerint egy Nexus 9-el tesztelték és 2x akkroa üzemidőt értek el.
Készenléti időt
A Type C meg nem csak hogy a töltés sebességén javít, de a töltés iránya is változtatható vele.
Mondjuk nem gondoltam volna hogy az eddigi portok voltak a szűk keresztmetszet, én azt hittem hogy itt tart az akkumulátorok technológiája, és a gyorsabb töltéstől csak egyre rövidebb életű aksikat kapunk.Az Android M pedig jó is így, nem kell a sok fícsör, inkább érjük utól magunkat stabilitás terén, és a meglévő tudást nyújtsa mindig, probléma nélkül
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz gyurkikrisz #1 üzenetére
Igazság szerint a Google Wallet már régóta van és ez ennek a tovább fejlesztett változata
A permissionél szerintem nem lesz ilyen.. Már aki elolvassa, hogy mit csinál..
Dave azt mutatta, hogy amikor WhatsUp-on rányom a Hang üzenet küldésre akkor a rendszer dob egy értesítést, hogy a whatsUp használni akarja a mikrofont engedi-e.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz gyurkikrisz #1 üzenetére
Mondjuk az lenne a jó, ha lenne valami noob protection. Mondjuk alapból nem lenne aktiválva az engedélykezelő. MIUI-n is így van.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
gyurkikrisz
őstag
AppleAndroid Pay - ismerooos
App permissions - aztan majd jo lesz mikor a user nem enged hozzaferest egy alapveto dologhoz az alkalmazasnak, es aztan majd szidja hogy dehat miert nem jo.A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik R11e-LTE Mini PCI-E hálózati kártya
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest