- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
s3nsitivity #11 üzenetére
Az enyém max 1-2%-ot merül a 7-8 órás alvás időm alatt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Just_Reboot #14 üzenetére
A Oneplus One olyan 10% ot legalább
-
Just_Reboot
addikt
válasz
s3nsitivity #11 üzenetére
Miért mennyit merül egy éjszaka?
Hehe! A nexusom 3%-t.
-
Zoja™
őstag
Jól hangzik a Doze, csak annyi baj van vele, hogy csak a készenléti időt tolja ki. Ami egyébként arányaiban most sem rossz a legtöbb készüléknél.
Szerintem ez nem akkora update, hogy a név változtatás indokolt legyen.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
s3nsitivity #8 üzenetére
Mocsok!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Just_Reboot #7 üzenetére
Akkor falsheljed szépen
-
Just_Reboot
addikt
Kint vannak az imagek!
-
stagenull
csendes tag
Dave elmondása szerint egy Nexus 9-el tesztelték és 2x akkroa üzemidőt értek el.
Készenléti időt
A Type C meg nem csak hogy a töltés sebességén javít, de a töltés iránya is változtatható vele.
Mondjuk nem gondoltam volna hogy az eddigi portok voltak a szűk keresztmetszet, én azt hittem hogy itt tart az akkumulátorok technológiája, és a gyorsabb töltéstől csak egyre rövidebb életű aksikat kapunk.Az Android M pedig jó is így, nem kell a sok fícsör, inkább érjük utól magunkat stabilitás terén, és a meglévő tudást nyújtsa mindig, probléma nélkül
-
s3nsitivity
addikt
válasz
gyurkikrisz #1 üzenetére
Igazság szerint a Google Wallet már régóta van és ez ennek a tovább fejlesztett változata
A permissionél szerintem nem lesz ilyen.. Már aki elolvassa, hogy mit csinál..
Dave azt mutatta, hogy amikor WhatsUp-on rányom a Hang üzenet küldésre akkor a rendszer dob egy értesítést, hogy a whatsUp használni akarja a mikrofont engedi-e.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
gyurkikrisz #1 üzenetére
Mondjuk az lenne a jó, ha lenne valami noob protection. Mondjuk alapból nem lenne aktiválva az engedélykezelő. MIUI-n is így van.
-
gyurkikrisz
őstag
AppleAndroid Pay - ismerooos
App permissions - aztan majd jo lesz mikor a user nem enged hozzaferest egy alapveto dologhoz az alkalmazasnak, es aztan majd szidja hogy dehat miert nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest