Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Én már jóideje azt csinálom, hogy ha nincs nálam apró, keresek egy közeli üzletet, aztán veszek egy (szelet csokit/rágógumit/újságot/hajcsatot), és úgy már lesz is azonnal apróm.
Sőt, egy aluljáróban történt, hogy kellett volan aprópénz, de csak ezresem volt. Bementem egy édességboltba, és kértem a p*nát, hogy váltsa már fel nekem legyen kedves a pénzt. Sajnálkozását fejezte ki, és közölte, hogy nem tudja felváltani. És, mondom, ha veszek egy doboz bonbont, akkor tud visszaadni aprót? Igen, mondta, tud. Így hát vettem egy doboz bonbont (aminek kedvesem nagyon örült, mert figyelmes ember vagyok ám!), és lett apróm is. Dupla haszon, az eladó meg ugráljon a ló**szon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét elkeseredtem kissé. Persze, a világ nem állt meg, hogy egyik oldalát folyékonyra olvassza a Nap, mig a túloldalon...
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows Insider Program
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest