- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amea
csendes újonc
válasz
bilimbalam #22 üzenetére
Elvesztettem a fonalat. Ezt kinek címezted?
-
Lenry
félisten
válasz
bilimbalam #22 üzenetére
és ettől kevésbé lesz poénos (vagy igaz), amit írt?
nem.
akkor meg? -
bilimbalam
tag
Azért vicces kicsit ez a kacsintva vagizás, miután a másik topikban leírtad hosszan, hogy egész életedben kb minimálbéres állami viccmelókat nyomtál protekciókkal, és igazából az égvilágon semmihez sem értesz.
-
-
Lenry
félisten
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
ez különösen annak fényében vicces, hogy a főnököm vezetékneve Török
-
Carlytoo
senior tag
Jól összeválogatott írás. Elég élénk a fantáziád. Ja apropó, nem nagyon effektív a munka, ha ennyi ideje van kolléga, ugyebár?
-
updog
őstag
Hát nem tudom, vicces mert igaz, vagy szomorú mert igaz?
Sírva röhögtem, mindegyik archetípus megvan névvel, arccal az irodából annak ellenére hogy egy éve nem találkoztunk
-
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó. Szuper írás, élvezet volt olvasni.
-
Jo volt olvasni megint.
-
Lenry
félisten
Ez egészen sokszínű lehet a barrikádtól kezdve a látványosan hiányzó székkel jelzett ‘ne ülj ide’ szignál küldéséig.
ezen a ponton ismertem magamra
amikor beköltöztünk az új helyünkre, akkor gyorsan lecsaptam egy akkora szobára, ami kellően nagy ahhoz, hogy elférjek benne, de kellően kicsi, hogy mást ne tudjanak odaültetni. az üzemeltetéses kollégák szépen berendezték úgy, ahogy kértem: asztal keresztben, én az ajtóval szemben az asztal mögött. de beraktak egy széket az asztal külső oldalára is...
- Jani, azt a széket vidd el légyszíves
- dehát akkor nem tud leülni, ha valaki jön hozzád
- tudom.azóta is pontosan egy szék van a szobámban, azon én ülök. nem is jön be senki fölöslegesen sztorizgatni...
-
thesound
addikt
"ebédszünetből kimelegedve visszaérkező arc állítja laza nemtörődömséggel 15 fok + rakétaüzemmódra a légkondit, hogy kettő perc múlva elmenjen valahová meetingelni. A bent ücsörgős arcüreggyulladásos visszállítja szafari hőmérsékletre, mert ráfagyott az irodába rendszeresített plusz pulcsi is"
Pontosan így működik. Illetve még a legjobb aki nyáron téli bakancsban és a legvastagabb téli ingjében jön be és mindig panaszkodik, hogy melege van a 15 fokban is. A többiek lassan síkesztyűben ütik a billentyűzetet Télen meg egy sima pólóban jár a kabát alatt és folyamatosan fázik.
-
Ptech
addikt
Erről ugrott be, hogy volt egy munkahelyem ahol kitalálta a főnökség, hogy ők most jól megkérdezik a t. alkalmazottakat, hogy mitől lennének
szorgosabb hangyákboldogabb munkavállalók.Bejöttek a megoldási képletek. Volt, aki több mosdót szeretett volna, más pedig rendszeresebben takarított konyhát. De az abszolút nyerő az a versenyző volt, aki szerint nem csapatok szerint kellene ülnie mindenkinek az open officeban, hanem hőmérsékleti preferencia szerint
Ott láttam be én is, hogy el is dobhatnánk a klíma távirányítót, illetve kisbaltával szét is lehetne verni az összes termosztátot, mert valakinek úgysem lesz jó a hőfok -
törölt tag
a légkondipárbaj megnyeréséhez elég egy ir képes telefon
Gyakorlatilag azonosíthatatlan, feltűnésmentes, mindent -is- visz.
-
Még mindig zseniálisak az írásaid, nagyon jókat nevetünk rajta az irodában (egymáson és egymás miatt).
Ne hagyd abba kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Hobby elektronika
- Nikon DSLR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest