- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amea
csendes tag
Elvesztettem a fonalat. Ezt kinek címezted?
-
Lenry
félisten
és ettől kevésbé lesz poénos (vagy igaz), amit írt?
nem.
akkor meg? -
bilimbalam
tag
Azért vicces kicsit ez a kacsintva vagizás, miután a másik topikban leírtad hosszan, hogy egész életedben kb minimálbéres állami viccmelókat nyomtál protekciókkal, és igazából az égvilágon semmihez sem értesz.

-
Amea
csendes tag
-
Lenry
félisten
ez különösen annak fényében vicces, hogy a főnököm vezetékneve Török

-
Carlytoo
senior tag
Jól összeválogatott írás. Elég élénk a fantáziád. Ja apropó, nem nagyon effektív a munka, ha ennyi ideje van kolléga, ugyebár?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
updog
őstag
Hát nem tudom, vicces mert igaz, vagy szomorú mert igaz?
Sírva röhögtem, mindegyik archetípus megvan névvel, arccal az irodából annak ellenére hogy egy éve nem találkoztunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luck Dragon
támogató
-
Amea
csendes tag
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó. Szuper írás, élvezet volt olvasni.

-
Luck Dragon
támogató
Jo volt olvasni megint.

-
Egon
nagyúr
-
Lenry
félisten
Ez egészen sokszínű lehet a barrikádtól kezdve a látványosan hiányzó székkel jelzett ‘ne ülj ide’ szignál küldéséig.
ezen a ponton ismertem magamra

amikor beköltöztünk az új helyünkre, akkor gyorsan lecsaptam egy akkora szobára, ami kellően nagy ahhoz, hogy elférjek benne, de kellően kicsi, hogy mást ne tudjanak odaültetni. az üzemeltetéses kollégák szépen berendezték úgy, ahogy kértem: asztal keresztben, én az ajtóval szemben az asztal mögött. de beraktak egy széket az asztal külső oldalára is...
- Jani, azt a széket vidd el légyszíves
- dehát akkor nem tud leülni, ha valaki jön hozzád
- tudom.
azóta is pontosan egy szék van a szobámban, azon én ülök. nem is jön be senki fölöslegesen sztorizgatni... -
thesound
addikt
"ebédszünetből kimelegedve visszaérkező arc állítja laza nemtörődömséggel 15 fok + rakétaüzemmódra a légkondit, hogy kettő perc múlva elmenjen valahová meetingelni. A bent ücsörgős arcüreggyulladásos visszállítja szafari hőmérsékletre, mert ráfagyott az irodába rendszeresített plusz pulcsi is"
Pontosan így működik. Illetve még a legjobb aki nyáron téli bakancsban és a legvastagabb téli ingjében jön be és mindig panaszkodik, hogy melege van a 15 fokban is. A többiek lassan síkesztyűben ütik a billentyűzetet Télen meg egy sima pólóban jár a kabát alatt és folyamatosan fázik.
-
Egon
nagyúr
-
MrSealRD
veterán
-
Egon
nagyúr
-
törölt tag
-
Ptech
addikt
Erről ugrott be, hogy volt egy munkahelyem ahol kitalálta a főnökség, hogy ők most jól megkérdezik a t. alkalmazottakat, hogy mitől lennének
szorgosabb hangyákboldogabb munkavállalók.Bejöttek a megoldási képletek. Volt, aki több mosdót szeretett volna, más pedig rendszeresebben takarított konyhát. De az abszolút nyerő az a versenyző volt, aki szerint nem csapatok szerint kellene ülnie mindenkinek az open officeban, hanem hőmérsékleti preferencia szerint

Ott láttam be én is, hogy el is dobhatnánk a klíma távirányítót, illetve kisbaltával szét is lehetne verni az összes termosztátot, mert valakinek úgysem lesz jó a hőfok
-
Jahno
veterán
-
Amea
csendes tag
-
törölt tag
a légkondipárbaj megnyeréséhez elég egy ir képes telefon
Gyakorlatilag azonosíthatatlan, feltűnésmentes, mindent -is- visz. -
Kiki18
őstag
Még mindig zseniálisak az írásaid, nagyon jókat nevetünk rajta az irodában (egymáson és egymás miatt).
Ne hagyd abba kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üzemeltetésben sosem dolgoztam....