Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Ez egészen sokszínű lehet a barrikádtól kezdve a látványosan hiányzó székkel jelzett ‘ne ülj ide’ szignál küldéséig.
ezen a ponton ismertem magamra
amikor beköltöztünk az új helyünkre, akkor gyorsan lecsaptam egy akkora szobára, ami kellően nagy ahhoz, hogy elférjek benne, de kellően kicsi, hogy mást ne tudjanak odaültetni. az üzemeltetéses kollégák szépen berendezték úgy, ahogy kértem: asztal keresztben, én az ajtóval szemben az asztal mögött. de beraktak egy széket az asztal külső oldalára is...
- Jani, azt a széket vidd el légyszíves
- dehát akkor nem tud leülni, ha valaki jön hozzád
- tudom.azóta is pontosan egy szék van a szobámban, azon én ülök. nem is jön be senki fölöslegesen sztorizgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen program, ami...?
- TP-LINK routerek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest