Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Mondjuk annyit hozzátennék, hogy az R9 290-től lefelé gyakorlatilag mind átnevezett GPU, tehát ha valóban újat akarsz, akkor neked az R9 290(Hawaii GPU) vagy felette kellene nézelődni. Illetve ahogy atti_2010 írta az előbb, augusztusban jön a Tonga, ami egy csökkentett Hawaii. Viszont ezekhez igen harmatos a géped, sőt még FX 6xxx is kevés a Hawaii-hoz, de még a Tongához is, szerintem. Ja, és elvileg a Hawaii DX12 képes, nyilván a Tonga is, legalább is Abu85 szerint, de tulajdonképpen máshol is írták már ezt.
-
DRB
senior tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Akkor jól rémlett, mintha Abu85 írta volna valamelyik cikkben, de lehet nem is itt a PH!-n olvastam.
Viszont akkor mégis csak úgy lesz, ahogy írtam az előbb, a valódi új generáció valamikor jövő év elején jön(szerintem). Persze először csak majd a felsőházba, aztán később kicsit itt-ott lecsippentenek belőle, aztán mehet a középkategóriába is, úgy ahogy most augusztusban lesz majd.(#35) zseko: Azért annyira nem bonyolult, csak a GPU kódneveket kell figyelni, a harmadik oszlopban.

-
DRB
senior tag
-
DRB
senior tag
HD 7xxx Series vs. Rx 200 Series
Kiindulásnak megteszi
-
DRB
senior tag
Leteszteltük a Radeon R9 280 grafikus kártyát, mely kisértetiesen hasonlít az AMD egyik korábbi megoldására.
Ezen jót nevettem, bárt azt tegyük hozzá, hogy a teszt alapján olyan mintha mégsem tök ugyanaz a kártya lenne, hiszen csökkentek az órajelek, úgy hogy a teljesítmény meg „nőtt”(1%-al
). Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy hiába csökkentek az órajelek, a fogyasztás mégis nőtt. Mondjuk ezek az eltérések jöhetnek abból is, hogy két különböző gyártó kártyája lett letesztelve. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont akkor mégis csak úgy lesz, ahogy írtam az előbb, a valódi új generáció valamikor jövő év elején jön(szerintem). Persze először csak majd a felsőházba, aztán később kicsit itt-ott lecsippentenek belőle, aztán mehet a középkategóriába is, úgy ahogy most augusztusban lesz majd.

). Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy hiába csökkentek az órajelek, a fogyasztás mégis nőtt. Mondjuk ezek az eltérések jöhetnek abból is, hogy két különböző gyártó kártyája lett letesztelve.