Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Mondjuk szerintem a többféle játékstílusból nem mindegyik egyformán gyenge...
Ha valaki lopakodós, közelharcos kémes módban nyomja, akkor jobb lehet, de én Soldier háttérrel nyomtam, folyamatosan üvöltő riasztó mellett, Rambo módban berúgva az ajtókat és szaladós-ugrós, térddel orrba nyomós rúgással leterítve azokat akikre nem maradt lőszer...
És blindfire-el kábé ugyanolyan eséllyel találtam el az ellent, mint ha zoomoltam... 
-
GypsFulvus2
őstag
Hmmm. Szóval neked tettszik. Az jó jel. Arra lennék még kíváncsi, hogy a párbeszédrendszer hogyan van megcsinálva.
Nevezetesen, azt híresztelték, hogy ha egy bizonyos típusú választ adsz, akkor azzal már elindultál egy irányba, és nem tudod visszapörgetni a "párbeszédfát", nem jelennek meg újra az alternatív válaszlehetőségek. Ez nagyon jó lenne, mert idegesít, hogy a Bioware játékokban szinte mindíg vissza tudsz lépni, és ki tudod pörgetni az összes lehetséges kombinációt. Ez nagyon megkönnyíti az ember dolgát és túl nagy kiísértés, hogy megtedd. Szóval jó lenne egy olyan rendszer, ami nem így működik, hanem valószerűbben. Növelné az RPG élményt, afféle "választotál öreg, most már csináld végig így" érzés lenne.
Akkor ezt most tényleg megcsinálták ebben a játékban, vagy csak híresztelés volt ez is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- KFA2 RTX 2060 Super 8GB
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És blindfire-el kábé ugyanolyan eséllyel találtam el az ellent, mint ha zoomoltam...