Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz Hieronymus #12 üzenetére
Záróvonalat átlépve előzött meg... Az első kereken látszódott, hogy próbáltam fékezni, de egy abs nélküli motort nehéz olyan rövid távon belül megállítani
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
válasz alkatraz3000 #6 üzenetére
Az még jó pár hét mire lesz valami eredmény
Sajnos...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
petipetya: Az üzenet a mercisnek szól, végig valami kibaszott tortáról beszéltek, leszarták lényegében a dolgot, ha én nem kérem meg az egyik szemtanút arra, hogy hívjon egy rendőrt, akkor ők szép nyugodtan elmentek volna.
Köszönöm a többieknek is a jókívánságokat, igyekszem minél hamarabb visszakerülni az utakra, de nekem itt már véget ért ez a szezon.
Hétfőn még ki fog kerülni, hogy csavarozni kell-e a kezem, mert a röntgen alapján az egyik csont most ferdén áll...
Mellesleg szerencsére a járás is nehézkes, mind két térdem, de főleg a bal zúzódott
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest