Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
A gyógyszerek nagyjából semmit nem érnek. Nekem kb 12 évesen jelentkeztek az allergia első tünteti: orrfolyás, vörös szem, tüsszögés, stb. Az akkori házidokim javasolta a Zyrtec-et, mint enyhe, de bevált gyógyszert. Egy évig tök rendben voltam tőle, de a következő tavasszal már egyszerűen nem ért semmit. Volt olyan év, h nem szedtem rá semmit és semmi bajom nem volt. Aztán hol szedtem, hol nem, elvoltam egy darabig. Aztán gondoltam kivizsgáltatom magam, vérvételből megállapították, h mikre vagyok allergiás, csakis pollenre, viszont ebből elég sokfélére (néhol 4kereszt is volt). Ezután jött az a rendelet, hogy háziorvos nem írhat fel ilyen gyógyszert, csakis szakorvos. Vittem a leletemet a tűdődokihoz, gondoltam naívan, h az alapján hátha felír v.mit. E helyett én voltam a hülye, mert mit gondolok én stb, új allergia teszt kell, arcüreg röntgen, fújkálós hülyeség és miegymás. Felírtak egy másik bogyót....asszem xyzal. Ettől tök jól tudtam horpasztani, másra nem nagyon jó.
Közben behívott a főorvos, mert elksézült az arcüreg röntgen, f@szán rám ijesztett, hogy nekem polipom van (háziállatnak kissé bizzar, gondoltam ez v.mi más lesz
)
Bemagyarázta nekem, hogy ez még simán gyógyítható menjek el lézeres kezelésre, 5K/ alkalom...hát persze fiezetem a TB-t és még lehúz a szemétládája.
Utána érdeklődtem, hogy ez milyen eljárás, mert nagyon nem tetszett a dolog. Ki is derült a háziorvosomtól, hogy ez bizony átb@szás a javából, nehogy elmenjek, mert gyakorlatilag, aki ehhez az orvoshoz járt, mindnek ez volt az állítólagos baja, ugyanezzel a bemagyarázós szituval. Úgyhogy javasolták, hogy egy másik kórházban vizsgáltassam ki magam.
Nem elég, h beteg az ember, még a pénzt is kicsalják tőle, ilyen világot élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)