- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nem értem a támadó jellegű válaszokat. Mondtam, hogy nem elég? Nem tőlem ered az "akasztás" szó megemlítése sem. Sorold már el legyél szíves, most a mai nap, milyen telefonjaim vannak és mennyi. Csak lesek, hogy te és sorstársaid micsoda infókkal nem bírtok. Kell ennél jobb befektetés, mint egy bontatlan Note7, 10 év múlva?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem poénnak írtam. Látsz mosolygós fejet?
Azért nem olvasol értelmes mondat, mert nem érted amit olvasol. Ennyire szánalmas már ne legyél, te megmondóember.Eddig sem poénkodtam az akku robbanáson.
Van aki értette, minden magyarázkodás nélkül is.
(#10) Tomi_Ohl
"Azt jelenti, hogy a maradékot már nem fogják vissza adni, tehát csak akkor pusztulnak el, ha netán elégnek" -
Fejvadi
nagyúr
A maradékot, már csak a tűzvész pusztítja el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest