- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Most néztem meg mind a 4 részt immáron nagyon sokadszorra
A Bolygó neve Halál, de jó az...Még mai szemmel nézve isnothing is true everything is permitted..
-
veterán
duree54
-
end09
tag
de lapos segge van a csajnak
-
raus
aktív tag
Tetszik az írásod és köszi hogy felhívtad a figyelmemet a kilences verzióra mert még a hetest használtam.
A True Theater opciók pedig baromi módon javítják a képminőséget, szóval szuper.
Érdekes hogy XPsp3 alatt a True Theater Motion-t használva durván beszaggat a lejátszás nálam. Vista SP1 alatt pedig tökéletesen müxik.
-
{Zodiac}
senior tag
kipróbáltam a pdvd9-et, valóban jó kis trükkök ezek, köszi, hogy megosztottad velünk, eddig is pdvd-t használtam, de nem gondoltam, hogy megéri újabbra cserélni, de megéri. köcc
Öntörvényű Sünmalac
-
bit_bro
tag
..."az Alien befejező képsorait sokkal sötétebbre akarta venni, mint amilyen végül lett: azt tervezte, hogy Ripley-t rabul ejti az idegen, majd mintegy parazitaként beleköltözve szózatot intéz a Föld lakóihoz Ripley testén át"
Ez érdekes. Van valami konkrét infó is erről a tervezett jelenetről (storyboard, forgatókönyv-részlet)?
-
_Scythe_
aktív tag
Hehe, én is erre gondoltam, és ezért is írtam 80-90%-ot, mert az tényleg nem rossz.]Phobos[: Szerintem félreértettél valamit, vagy én , nekem az Aliens szériával semmi bajom, nekem is a 2. rész a kedvencem, és nekem a 4 is tetszik, bár nem annyira, mint az első 3, de ennek semmi köze ehhez az úriemberhez, én az Aliens vs Predator-t említettem vele kapcsolatban, ami viszont gyalázat. Szerintem...
-
]Phobos[
senior tag
A Mortal Kombat popcorn movie-nak tökéletes, de ezt a kört már lefutottuk a Death Race-nél.
Az Aliens 1-2 tényleg egyedülálló, a 3-mat sztem elrontották, a 4 meg keverék lett( de azért élvezhető ). Nekem mondjuk a 2. a kedvencem.Jó az írás, grat!
mod: nálam is a Powerplaya a standard, sztem jó cucc, eddig nem volt gondom vele.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
_Scythe_
aktív tag
"Paul W.S. Anderson melyik filmjére gondolsz? Az Event Horizon például nagyon jó lett, szerintem méltatlanul alacsony értékelést kapott."
Vajon melyikre gondolhatott az Alien kapcsán...?
De azért volt sok borzalmas filmje:
Mortal Kombat
Soldier
Resident Evil széria
Death Race (ezen ugyan ment a vita, de szerintem rettenet)
És természetesen az AvPEz mellesleg rendezői pályafutásának 80-90%-a... Kitűnő rendező
-
ArGab
őstag
Azért azt hogy betallózgatod a mappából az m2ts fájlokat aligha lehet Blu-ray lejátszásnak nevezni. Nincs felirat, nem tud mit kezdeni a TrueHD és DTS HD hangsávokkal, plusz a jelentéktelenebb dolgok mint jelenetválasztás és a menü a kényelmes navigáláshoz ne is említsünk.
-
finest
addikt
Szerintem a True Theater egy kicsit jobban telíti a színeket mint kellene, de azért egész jó dolgokat tud. (De ez lehet, h abból adódik, h a monitorom sem pont azt adja vissza, amit fényképeztél.)
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
biker
nagyúr
hááát, nekem megvan a 4 rész dvd-n, 2-3 perc extráért nem veszek ismét lemezt
anno a 4 lemezes díszdobozos is extra verzióként volt hirdetve, ez meg extra extra?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
"mintahogyan már az eredeti Star Trek legénységhez is hozzányúlt Hollywood (Star Trek 2009)"
Úgy érted, megint lecserélték a legénységet?
A cikk amúgy nagyon jó lett véleményem szerint, bár nem mondanám, hogy Weaver teszi a különbséget. Inkább H. R. Giger tette nagyszerűvé a filmet.
Paul W.S. Anderson melyik filmjére gondolsz? Az Event Horizon például nagyon jó lett, szerintem méltatlanul alacsony értékelést kapott.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
arty
veterán
Remek kis írás lett
Nekem az Alien rendezői változata csalódás (közel sem kelt akkora feszültséget, mint az eredeti változat), olyan kapkodós és egyszercsak vége
PDVD9 pedig nem éri meg a pénzét, kis ügyeskedéssel és ingyenes lejátszó + ffdshow állítgatással jobb eredményt kaphatunk: ehez persze kell egy kis hozzáértés, de szerintem megéri.
Egyébként nekem is megvan a díszdoboz, előtte a nem-rendezőiket tartalmazó is megvolt. Utálom is magam, hogy a FOX bármennyi pénzt képes kihúzni a zsebemből ezzel a franchise-al
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Morden24
nagyúr
válasz bolondember #12 üzenetére
Így van, ahogy mondod. Én szerencsés birtokosa is vagyok egy ilyennek: a 4 film mellé 4 dedikált bónusz lemez és egy ötödik, további bónusz lemez jár.
Sectumsempra - For Enemies
-
pmheros
őstag
Az Alien (1979) felirat alatti kép nem A 8. utast ábrázolja !
a képen egy Bolygó neve... típusú Alien vannem vagyok tökéletes
-
bolondember
MODERÁTOR
megjegyzés:
azért nincsen semmi extra a korongon, mert annó elsőként a Quadrilogy-ban adták ki, ott minden filmhez (és még plusz egy, tehát 9(!!) lemez) adtak egy korongot, tele extrával... Érdemes végignézni, nem semmi dolgokat mutatnak meg/beszélnek/stb..
pl.: az említett Lambert pofona VS Ripley - vagy tucatszor kellett elpróbálni mire sikerült. Cserébe monoklija lett S.W.-nek..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
fgordon
senior tag
A powerdvd egyszer élesítést nyom rá real time-ban... lassú gépen ugye nem bírná...
Final Fantasy: The Spirits Within (2001, Blu-ray) - megvan valakinek ez a változat eredetiben? Privát üzenetben írjatok, ha igen, bocs az off-ért!
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Dave™
nagyúr
Ja jó, megtévesztett a megfogalmazás, meg hogy tizedesjegy pontosságú Jó az az IMDB, itt legalább tízezrek/százezrek véleménye oszlik meg, a RT-on meg a kritikusok elég hullámzóak tudnak néha lenni. Néhány mozifanatikus szerintem jobb értékeléseket tud alkotni, mint híres kritikusok, de ez szubjektív vélemény, elfogadom, hogy RT párti vagy.
-
PuMbA
titán
Jó a cikk
Egy kis hiba a végén : "Nem tudja egy Blue-ray szintjére feljavítani DVD filmünk minőségét,"
Az csak Blu-ray.A PowerDVD-vel nagyon sok a baj : lassú az egész és nem is működik rendesen egyes konfigokon(HD3200-zal nekem vagy van TrueTheater HD vagy nincs,találomra dönti el).Továbba 180MB-os telepített mérete és eléggé no comment kategória.Ha levesszük a TrueTheater adta előnyöket semmivel sem jobb a 6MB-os MPC-HC-nél ami mindent lejátszik (kivéve a DTS-HD hangsávot) ,támogatja a hardveres gyorsítást,akár 6 magot is,emellett gyors és mindig működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
sok lesz az a 9.4 imdb értékelés... a #1 is 9.1 "csupán" (Az Alien meg 8.5)
-
félisten
Elég jó cikk.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
DeSanto
őstag
Nekem személy szerint sokkal jobban bejön a Windvd mint a Power DVD.
A Core windvd is tudja már a HD konvertálást régóta és még a trimension DNM is nagyon bejött.
Sokaknak biztos zavaró a T-DNM de én már megszoktam a Pixelplus-os Philips tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest