- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Abban azért egyetértünk, hogy a 20. századra meglepően civilizált lett a nyugati ember, mégis az egyik legtöbb kulturális kinccsel rendelkező nép, a német beüzemelte a halálgyárakat.
Tudom, meredek, hogy az előző század rémségeivel jövök, de azok tényleg nagy traumák voltak.Nem lettünk fejlettebbek.
Jaj, olyan szépen átlépett a magyar nép pár százezer vidéki zsidó elveszejtésén. Ne akard már nekem beadni, hogy különösebben megrázna minket pár ezer haláleset. A 21. század média kurvulása agyára megy mindenkinek. Színészkedjünk, tépjük a ruhánkat... közben hagyatéki tárgyaláson megy az ökölharc a szajréért.
Ott dobta le az agyam az ékszíjat, amikor pár hete leesett, hogy tényleg mik vagyunk, hogyan gondolkozunk. Addig együgyű jóindulattal szemléltem az embereket, de aztán, bassza meg, tényleg képesek két fillérért az anyjukat is........
Tehát nem kell a púder. Ne fárassz. Túlélő gépek vagyunk. Átlépünk az elhulltak felett. És megy tovább a cirkusz.
És igen, nem kár értem.
Imádom, hogy őszinte szarzsák lehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest