Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Hadd kötözködjek egy picinykét.
"Amit ígérek, betartom. Mert üzletelni jó."
Szerintem két külön fogalom. Bár ha az ígéretek betartása fenntartja az üzleti bizalmat, és ez (is) a cél, akkor stimmel.Nézd, nem ismerlek, csak annyira, amennyire itteni kommunikációnkból következtethetek. Ezen kívül tudom a keresztneved, tudom írói álneved. Kevés információ, de érzem, hogy nyugodtan utalhatnék előre akármennyi lóvét, nem nyelnéd le.
Megint kötözködöm.
"Aki átveri a másikat, az valójában önmagát veri át, és nagyon hamar nagyot koppan."
Való igaz, hogy a hazug semmire sem számíthat azoktól, akiket átvert. Ám talál új, és újabb balekot. Élete végéig megélhet hazugságaiból, és csak halála után kerül az isteni ítélőszék elé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest