Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Ha jól emlékszem egy ilyennel próbáltam egyszer és működött minden funkciója
-
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek !
tudom hogy most mindenki a 2.3-mal van elfoglalva de lenne egy kérdésem :
Ma rootoltam a telom és arra lennék kíváncsi hogy pontosan melyek azok az appok amelyeket biztonságosan ki lehet törölni és nem valami fontos rendszer fáljok ?Ja és mi is a különbség a fagyasztás és az eltávolítás között ?
[ Szerkesztve ]
Örökké akarok élni. Eddig sikerült.
-
loosht
senior tag
Van egy teljes mentésem a rendszerről, de valamiért nem hajlandó a fastboot visszatenni. Minden img-re hibaüzit dob:
writing 'boot'... FAILED (status read failed (Too many links))
writing 'custpack'... FAILED (status read failed (Too many links))
writing 'userdata'... FAILED (status read failed (Too many links))
writing 'recovery'... FAILED (status read failed (Too many links))
writing 'system'... FAILED (status read failed (Too many links))
Ötleteket várok, mert addig nincs telefonom... -
quasimidi
aktív tag
Nincs valakinek OT-990-hez service manual-ja? Kellenének bizonyos adatok a chipeket illetően. Az Alcatel meg bekaphatja, nem adják ki az Androidos forrást, csak a kernelét.
Marad a mókolás. -
quasimidi
aktív tag
válasz Tomaaasz #8361 üzenetére
Nem vagy hülye, lehetséges, csak kicsit melósabb (szvsz) mint egy AOSP portolása.
Először legyen egy gyári, overclockolható kernel, majd egy csupasz AOSP ROM. Ez az első célom, később fogok majd foglalkozni a CM-el ha ezekkel sikerrel járok.Ma hajnalban implementáltam a 'smartass' governort, illetve nekiálltam migrálni P500-ból a cpuclock táblát.
-
v6
csendes tag
Üdv!
A kérdésem az lenne tudja e vki miért írja folyton(alcatel android manager),hogy nem látja a mem kártyát.Létezik vmi megoldás,hogy tudjak rátenni zenéket anélkül,hogy mindig kivenném a telóbol.előre is köszönöm a segítséget
-
istvan47
senior tag
[link]https://www.facebook.com/alcatelonetouchmagyarorszag
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
BRIKLY
veterán
ez tetszik
" Itt a várva várt frissítés a Telenor One Touch telefonokra! Meg nem erősített hírek szerint biztosra vehető, hogy még 2013 előtt kijön a készülékre a Gingerbread névre keresztelt Android 2.3-as rendszer. "
-
mkRoland
senior tag
válasz lacix76 #8374 üzenetére
Jaja, ez én voltam...
De akkor elmagyarázom: az Alcatel OneTouch Hungary ezt az üzenőfali állapotot tette ki:
"Kíváncsiak vagyunk, hányan használjátok az OT 990-es készüléket. Jelezzétek egy like-kal "Gondoltam, megpostolom őket az alábbi szöveggel:
"És ki az, aki 2.3-mal használja már? Kicsivel kevesebb like lesz...."Csak azért tettem, hogy érezzék a törődést a francia-kínai cég magyar "dolgozói" is, és hogy nincs elfelejtve a júzerek által a beígért 2.3-as frissítés.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
v6
csendes tag
Még egy kérdésem lenne és ma nem zaklatlak benneteket már,hova kell rakni zenét pontosan ,hogy utána csengőhang lehessen?
Köszönöm a segítségeteket
-
mkRoland
senior tag
Szerintem egyszerűbb (már akinek, ízlések és pofonok különbözőek), ha egy csengőhang-kezelő alkalmazást használsz erre a célra. Ringdroid-dal egy egész számot is meg tudsz vágni, hogy csengőhang legyen.
lacix76: nem is kifejezetten neked szólt, hanem istvan47-nek.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz quasimidi #8360 üzenetére
hát...ha rendelkezel is fejlesztési tapasztalattal, akkor a gugli használatod csődöt mondott, ami ugye elég furán néz ki [link]
plusz miket vársz el a gyártótól? ez nem pc...nem fogják ráírni, hogy milyen chipset, processzor stb...van a készülékben...ilyen nem létezik (max annyit tűntetnek fel, hogy hány MHz-es, magos stb...)
_ez egy telefon_ a gyártó elsősorban azoknak az embereknek szánja akik szeretnének vele beszélni...
aztán az már más tészta, hogy van az a réteg, aki másra is szeretné használni
/de azért "fejlesztőként" megtanulhatnál guglizni /
-
quasimidi
aktív tag
Qlstar,
Ez a kernel forrása nem az gyári Alcatel android ROM-é.
Hogy miért kértem mégis? Mert anno pl. az LG kiadta a GT540-hez a kernel és az android forrását is. Az már mástészta hogy szinte hulladék, de kiadta. Jó, tudom ez meg Alcatel, de kérdezni csak lehet, nem?Dokumentáció: nem a gyártótól kérdeztem hogy van-e, hanem azoktól az emberektől, userektől, akik segítő szándékkal vannak itt.
Humoros arroganciádat elnézem és betudom annak, hogy nem ismersz engem (hála istennek én se téged; remélem ez így is marad - hogy gyorsan ítélkezzek én is ).
-
ggggggggg
csendes tag
amíg várjuk a frissitest szerintem jó lenne néhány apk-ról írni. ki mit talál jónak...
fel is dobok pár jó alkalmazást.
droidwall sztem legjobb tűzfal,
NK security jó vírusirtó
droidstats meg elég zsír ha akarja vki tudni hol jár az aktuális havi számlája...
age of conquest az meg király stratégia játék
fatbooth, menetrend droid, spb tv, tv műsor, tune in radio....
ezek is kelleneknah írjatok kinek mi jön be...
-
qltsar
veterán
válasz quasimidi #8388 üzenetére
na ilyen reakciót vártam
üdv a klubban, szeirntem ne állj neki fejleszteni _még_...
énis hanyagolom egyenlőre a dolgokat, mert eléggé kopogtat a 2.3, és a bootloader inkompatibilitás miatt, ha az emberek felfrissítik a telefont képtelenek lennének az általad, vagy általam kiadott custom ROM-ot felflashelni (persze erre is lehetne gyógyír...de kérdés, hogy megéri e...)
Huaweinél "addig vertük az ajtót" amíg ki nem adták a forráskódot...mentek a levelek a szolgáltatóknak, huaweinek, hogy megsértik a GPL-t stbstbstb.
tehát szerintem ne fáraszd magad, ha gondolod csomagold ki a boot.img-t nézegess bele, de az egyedi partició felosztás miatt, még jelenleg a cw sem működik rendesen...Sebastian404 pedig nem foglalkozik a témával (feltételezem tudod kicsoda), ígyhát megvagyunk lőve egyenlőre...
várni kell sajnos
/ plusz, inkább kontrolcézd és pészteld a nevem, mert nem sikerült leírni (nem kúlsztár) /
[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
válasz quasimidi #8360 üzenetére
Én most készülök venni várhatóan egy ilyen készüléket...
Ez akkor azt jelenti,h nincs rá Custom ROM?
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
quasimidi
aktív tag
Oké, majd kiderül milyen lesz a 2.3-as rom és hogy kiadja-e az Alcatel a forrást.
Hmmm... megkeresem az egyik régi kollégámat, aki (ha minden igaz) még a telenornál van, hátha nekik nagyobb hozzáférésük van a kódhoz.
A vicc az, hogy pont a Telenornak csinálom a cloud backendjétNickneved: mi az a kontrolpészt????
chris94 (sikerült a control paste!!!!): tudtommal nincs.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz quasimidi #8392 üzenetére
kíváncsi leszek...bár nemhinném, hogy az xml szerkesztéseken kívül nagyon mást is csinálnának a rendszerrel, ami viszont egész jól sikerült 2.2.2-nél is
/ USB Tethering = USB Pányvázás /
btw nem írtam ilyet, hogy kontrolpészt "/ plusz, inkább kontrolcézd és pészteld a ..."
[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
válasz quasimidi #8392 üzenetére
Nem baj, úgy is újonnan fogom venni, Root miatt meg nem veszik el elvileg a gari, bár egy CM Rom jó lenne rá...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
vigyori78
őstag
Ezek ám a szakik átirányítják az embert a Mobilarénára.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Sorozatok