Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeGuy
csendes tag
Hali all!
Segítsen nekem valaki pls priviben
vodával használnám az ot-990 etElöreis thx
-
loosht
senior tag
Ha valaki vodás netet használ a telón, megoszthatná velem, hogy hogyan bírta működésre. A neten fellelhető beállításokkal nem volt szerencsém. :-(
-
MODERÁTOR
Na akkor a vita itt véget ért! Választ megkapta, innentől meg személyeskedésbe kezdett átmenni a dolog. Azt hanyagolni kellene!
Everybody lies.
-
biowizards
tag
Így jártam én is.Csak én nem vodásan hanem Telenoros kártyával.
A Telenortól már hálózati frissítést is küldtek a telóra akkor sem ment a mobilnetem.
Lehet,hogy van egy gyenge pontja a tacsnak??
Azt ne kérdezd,hogy mi lett vele,mert időközben eladtam és nem tudom,hogy az új gazdája elvitte-e javíttatni vagy sem a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
TDAT
csendes tag
SZIASZTOK!
szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot aki már rootolta a telefont. mert nem tudom letölteni a cuccokat hozzá mert megszakadnak élés nem a net miatt meg ez nekem túl bonyolult szóval valaki nem tudna segíteni ebben a dologban. valaki olyan aki budapesten lakik köszönöm. -
TDAT
csendes tag
nekem 8 csak pesten belül legyen
-
Dyrg
aktív tag
Szia!
[http://matepalfi.try.hu/]
itt le van minden írva és szépen le lehet tölteni hozzá mindent.
Ha sorról sorra követed az utasításokat akkor pofon egyszerű a root...
Try IT![ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek arra ötlete, hogy miként lehet az ext2 partícióról backupot csinálni?
Próbáltam azt, hogy 2 fat32 legyen a kártyán, mármint az ext2 helyett Fat32 legyen.
Gondoltam akkor windowsba kimásolom a fat32 (512Mb) tartalmát mint biztonsági mentés.
De a windows nem lát csak egy fat32 partíciót.Valaki megoldotta már ezt a problémát?
Légyszives adjatok ötleteket.Egy dolog állandó, a változás!
-
addikt
válasz szoszo1973 #7378 üzenetére
/data/sdext2 -ben vannak a linkelt appok. adb-vel tudod kiszedni, vagy valami PC-s sw kell, ami látja a teló fájlait. Asszem Android Commander jó erre, vagy az a 'q betűs adb progi', valaki írta, hogy azzal szedett ki minden appot a telóból. ha jól emlékszem kj0 írta...
-
zedok
őstag
Valaki esetleg tudná linkelni a stock rom lelőhelyét? Mert a megauploados dolog befuccsolt! Előre is köszönöm!
Vagy esetleg a legújabb romot is akár márha megvan valakinek .zip-be
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Danesz94
senior tag
A Totalcomander sem látja a ext2 partíciót?
-
Fenton
tag
Nem. Az sem látja.
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
mkRoland
senior tag
CWM Recovery tudja backupolni a second (ext) partitiont. Sokáig tart, és sok helyet foglal (annyit, amennyi adat van rajta, nálam 350-360 megát), de az készít belőle egy .img fájlt!
Amúgy Windows alá lehet telepíteni egy EXT2 kezelő programot (nekem a Paragon megoldása van/volt fenn), aminek az installálását, majd egy kötelező Win restartot követően már úgy kezeli a linuxos partíciókat, ahogyan gyárilag integráltan kellett volna neki...[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz mkRoland #7386 üzenetére
Lehet, hogy még nem mondtam, de kb. 1 hónapja a telefonomat OTG-kábellel összekötöttem a táblagépemmel (a telefonom kártyájáról akartam több nagyobb fájlt áthúzni) és mivel a táblám nem kezeli natívan az USB OTG-felőli fájlmegosztást/háttértárat, ezért egy külsős root-ot igénylő progival (Q5 File Manager) kellett kiválasztanom, hogy milyen meghajtót akarok csatolni. Véletlenül rossz meghajtót választottam és az Ext2 partíciót mount-oltam be, így persze a fájlokat nem találtam meg, amiket kellett volna, de a komplett 2nd partitiont fájlokkal, könyvtárakkal együtt tudtam kezelni/tudtam volna másolgatni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Megint van egy kis akksi gondom. Előre leszögezném,hogy szinkronizálást nem használok,addig van csatlakoztatva a net,amíg használom,2G-t használok első perctől,wifit nem használom,mert a közelemben nincs. Tegnap este 22:40 körül lefeküdtem aludni,akkor 66%-on volt az akksim. Reggel felkelek,(07:30) 23%. Szerintetek mi okozta ezt a mértékű merülést?
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz dltpwnz #7389 üzenetére
Hogy érted? Beragadt? Lehet igazad van,bár be szoktam zárni a felesleges progikat. Tudom,a market indul magától,ha kell ha nem. De eddig így még nem jártam,pedig nyilván nem csak tegnap használtam először a market-et.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
adorjant
őstag
Esetleg a napkitörés? Tegnap nekem is leszívta az akkut "valami"
Ma végre rászántam magam a rootolásra,1.9.5-el megvolt hamar,a reboot sem volt lassú,mint ahogy valamelyik leírásban olvastam.
Alsó órajelet nem hagytam 122-őn,most próbaüzem,remélem észrevehető lesz majd a változás -
dltpwnz
aktív tag
Itt egy kép róla
[ Szerkesztve ]
-
Vefy
csendes tag
magát a marketet le lehet állítani szolgáltatás szinten, mikéntjét nem tudom.
nekem is szükségem van a marketre, ilyen pillanatra befagyasztós ha kell előkapós dolog kéne. majd ha találok rá valami megoldást megosztom veletek!üdv VEfy
Xiaomi A1 | x99 e5-2660v3 | CLEVO xmg p505
-
mkRoland
senior tag
Esetleg a Market autostart-ját blokkolni?
Pl.: Autorun Manager programmal, ennek a fizetős változatában még Chuck Norris-mód is van! Az azért durva lehet....[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Képzeljétek!
Bementem a MARKET-be és ott volt a GINGERBREAD!
Gyorsan megszereztem és felraktam a Telenor One Touch-omra!
Így néz ki.[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest