Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Ha nem kap áramot az eszköz, akkor nem fog működni. Márpedig OTG-kábellel sem ad a PenDrive-nak áramot az Alcatel. Ezen pedig még Q5-val sem tudsz segíteni. Egy Galaxy SII-hez való OTG-kábellel próbáltam, ami a Huawei S7 slimemhez tökéletes. Ha mindenáron ki szeretnéd próbálni, van eladó ilyen DX-es kábelem.
[ Szerkesztve ]
-
szoszo1973
aktív tag
válasz tpeti78 #7182 üzenetére
Nekem szintén anomáliák vannak, ha van ext2 partició. Pár napja behalt az én memóriakártyám is. Leformáztam most csak fat32 van rajta, egyenlőre megy.
Egyre többen írják ezt a hibát. Lehet hogy a teló nem szereti az ext2 particiót. De lehet hogy csak az nem tetszik neki, hogy 2 partíció van.
Egyébként nekem is kingston 16GB Class6.Mindenkit arra kérek, hogy írjátok már le, hogy milyen memkártya van a talótokba és hogy mi a tapasztalat vele.
Kösz
Egy dolog állandó, a változás!
-
sz.v.endre
csendes tag
válasz szoszo1973 #7203 üzenetére
A Kingston class 4-es 8gb-ost sikerült particinálnom, de a telefon nem látja a particiót és le is törölt mindet róla. A sz.géppel visszatettem a dolgokat és csak azt látja a telefon.
-
qltsar
veterán
記憶卡 Class 4 2GB de ami jön 8GB-os az is hasonló típusú
-
qltsar
veterán
válasz szoszo1973 #7206 üzenetére
így van
-
qltsar
veterán
válasz szoszo1973 #7208 üzenetére
igen
-
kj0
tag
A Kingston nem gyárt Class 6-os kártyát.Vagy nem Kingstonod van,vagy hamisítvány,akkor viszont nem csoda ha nem jól működik.
Nekem Class6 TakeMS 8GB-os van,Speedshopból,sose volt gond vele és gyors is.Használtam csak FAT32-vel és 2 partícióval(FAT+ext*). -
kj0
tag
válasz szoszo1973 #7211 üzenetére
Volt itt hardveraprón ilyen hirdetés,hogy Class6 Kingston,de miután páran beírtunk,törölte is a hirdetés a f...kalap.Lehet tudni honnan van?Ha esetleg innen,nem vágjon át mást.
-
qltsar
veterán
valaki privátba letudná írni, hogy a legújabb gta III-mat hogy kellene működésre bírni?
-
Lasy
veterán
-
Danesz94
senior tag
Hali.
A pes2012 nagyon szépen fut a telón.
Illetve a GT racing akademy is megy jól -
Lasy
veterán
Na ebből látszik, hogy az emberek 80%-a játékra használja az okos telefonját.
+36702778032
-
Bagira01
veterán
Valaki tapasztalt már olyan hibát, hogy full feltöltés után vagy 3x rebootol a teló és csak aztán működik rendesen
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
szoszo1973
aktív tag
válasz Bagira01 #7224 üzenetére
Nekem most olyat csinált, hogy 6 óra alatt töltődött fel. Reggel egy 5 perceset telefonáltam, utána már csak 60%-on volt az akksi. Munkahelyemen feltettem tölteni kb 1,5 óra alatt felment 66%-ra. Ahogy hazaértem feltettem megint tölteni, és viszonylag hamar feltöltődött.
Egyébként amióta frissítettem a telót azóta elég hamar eléri a 100%-ot van úgy hogy 95-ről 15perc alatt felmegy 100%-ra. Előtte 2óra kellett ugyanehez a művelethez.
Még mindig azt kérem, hogy akinek jól működik az akksi, az legyen szíves küldje már el a batterystats.bin file-t nekem. ( /data/system/batterystats.bin )
Előre is köszönöm!
Egy dolog állandó, a változás!
-
qltsar
veterán
válasz szoszo1973 #7225 üzenetére
semmit nem befolyásol google mérnök nyilatkozta ezt
-
adorjant
őstag
válasz szoszo1973 #7225 üzenetére
Mióta R szoftver van fent,nekem is feltöltődik hamar
Sőt,már több,mint 3 napot bír,az én használati szokásaimmal,remélem ez megmarad hosszú távon is.
Ellenben a bekapcsológombra előhozható némító-kikapcsoló képernyő továbbra is viccelődik néha -
addikt
válasz szoszo1973 #7230 üzenetére
'B'-s, benne van a .zip nevében is. A de-branded szintén, mert az meg a stock-ra épül. asszem.
-
Danesz94
senior tag
Hali..
A SUper one click 1.9.5 verzáját honnan tudom letölteni?
Azon a linken nem találom ami az hszbe van:Skköszi
-
Danesz94
senior tag
sikerült
-
Danesz94
senior tag
Bocsi, hogy ennyi levelet írok de ez most fontos
Sikerül túllépnem a félelmemen és rootoltam a telótLenne néhány kérdésem
1. HA csinálok gyári visszaállítást akkor egyben unrootolva is lesz a teló vagy attól marad a root?
2. Ha letörlök néhány fele appot akkor a gyári állapotára , hogy tudom vissza hozni?
3. ezt a recovery akármit, hogy kell megcsinálni?http://android.podtwo.com/recovery.php?device=ot990 melyiket kell inen letölteni? a Zipet is meg az img fájlt?
És ezzel mit kell csinálni? csak simán az sdre felrakni vagy mit?
Valmint az a recovery menegert ha felrakom akkor azzal tudom ezt az img fájt beolvasni vagy mit csinálni?Érti valaki a problémáimat?
Ha lehet szájbarágósan Köszönöm szépen -
Danesz94
senior tag
a recovery manager-t azt le lehet szedni a marketről igaz?
N a most én rákerestem de nem találtam vagy a rom manager akar az lenni?vagy van olyan, hogy recovery commander ennek egy kék kalap az ikonja
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Üdv.
Nos én azt hiszem,hogy megválok eme készüléktől.Van még egy hónap Klikk ingyé,erre 16.-án hajnalban jön az sms,hogy Klikk szolgáltatásodat töröltük
A poén az,hogy azóta az istenért sem megy fel mobil netre,nem is indítja el a mobilnetet(wi-fi az megy ha bekapcsolom) pedig már volt FR és most toltam fel a Stock ROM-ot.
Beszéltem a Telenor központtal és azt mondta a hölgyike,hogy kapcsoljam ki 15 percre küld egy hálózat frissítést.Ha ez sem oldja meg a problémát akkor szervíz
Hát úgy látom szerviz lesz belőle és utána váltok.
A főpoén az az egészbe,hogy kiderült: Február 4.-ig van Klikk szolgáltatásom,de nem tudom kihasználni,mert mire visszajönne a szervizből addigra lejár[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
Am nekem valahogy nem jön be ez a rootuninsaller.
Hiába szedtem le pl a tywdroid-ot nem lett több helyem inkább kevesebb:S
28mb helyem volt és lett 26:S?
ez miért van? -
vigyori78
őstag
Üdv.
Egy kérdés rootoltam a telót,hogy a felesleges alkalmazásokat törölhessem a kérdésem az lenne ha a One Touch Upgrade progival frissítem a telót akkor teljesen a gyári állapot lesz és újra kell rootolni a telót? -
Danesz94
senior tag
nah.
megcsináltam a link2sd-t
500mb os particiót csináltam.elviekben 105 mb szabad helyem van a telón és most 195 mb nyi cucc van fen és még van 26 mb szabad hely.
Azért ha átrakok valamit pl az IGot ami nekem 31 mb az nem ment át mind:S
de azért így is elég durva
viszont a root uninstallerel kitörölt cuccok eltüntek de nem lett több helyem:SA Facebookot miért nem lehet átrakni lik2sdvel?
SZERK
nah volt felesleges dalvik-cach fájlok és azokat töröltem és már is van 43 mb szabad helyem még[ Szerkesztve ]
-
sonaj888
tag
válasz biowizards #7241 üzenetére
A sim kártyát ki kell cseréltetni a Telenornál.
Nekem se ment a mobilnet, még a régi panonos kártya volt benne.A csere után tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest