Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eneszi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Az alig 2 hetes ketyere a következő tüneteket produkálja: délután teljesen feltöltöm, reggelre koppra lemerül, kikapcsol. Találkozott-e valaki hasonló tünettel? Szerintetek orvosolható a probléma, vagy vigyem szervizbe? Megjegyzem, alap helyzetben is naponta kell tölteni.
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
-
eneszi
csendes tag
Szerintem az, hogy készenlétben van - mivel éjszaka alszom és nem telefonálok - nem kihasználás. Nincs nyaggatva, csak az ébresztés miatt vagyok kénytelen bekapcsolva tartani, mivel lekapcsolt állapotban nem hajlandó ébreszteni. Szóval alapjáratban azért többet várok egy aksitól, mint pár óra. Ezek után rendes használat esetén vihetek magammal egy áramfejlesztőt, hogy ne merüljön le folyton.
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
Üdv mindenkinek! A ketyere a következő hibaüzenettel indul: "Widget betöltési hiba", és nem hajlandó az USB felcsatlakozni a gépre, azt írja a teló, hogy nincs USB csatlakoztatva, hiába dugom rá a kábelt. Tudomásom szerint az utóbbi időben semmi nem változott a telepített alkalmazások és beállítások közt. Mi lehet az oka a jelenségnek, találkozott-e már valaki ilyennel?
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
Szia! Én is hasonló helyzetbe kerültem. Kaptam egy 24 ezres számlát. Mikor vettem a telót, azt mondták 27-től él a Klikk szolgáltatás. Miután rákérdeztem a Telenornál, mi az oka, azt a választ kaptam, hogy 28-ától élesítették, így az előző napi forgalom lett elszámolva. Kénytelen voltam "lenyelni", holott szerintem nem igazán én tehettem róla. Természetesen a mai napig nem jött üzenet, hogy a Klikk szolgáltatás élne, de az új számla már nem ilyen brutális. Lehet, ti is így jártatok.
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne. Én is szívok a frissítéssel. 39%-nál rendszeresen azt írja, nem tudja olvasni a telefont. Elvileg minden rendesen fel van telepítve, az eszközkezelőben mindent látni. De valami miatt néhány % után leválasztja a program az USB csatlakozást
csak nem tudok rájönni, miért. Mi lehet az oka, illetve ez természetes-e?„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
Csatlakozom a topic többi "lakójához", és köszönetet mondok qltsar-nak a munkájáért, önzetlen segítségéért!
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
-
eneszi
csendes tag
válasz szaszapi #11050 üzenetére
Mióta fent van a 2.3.4, nekem is jobban bírja. Eső egy-két nap hozta a szokásos egy napos formáját, azóta viszont 2,5-3 napot elmegy. Igaz, én is csak telefonálásra használom, de eddig is ez volt. Bár most semmi extrát nem telepítettem - illetve amit eddig használtam Froyon, abból elég sok ezen a rendszeren nem indul el -, gyári launcher van fent stb. stb.
[ Szerkesztve ]
„The truth is out there”
-
eneszi
csendes tag
válasz karl_fischer #12299 üzenetére
A toldacuccot.hu szerintem jó lenne hozzá, simán fel tudod tölteni vele, és elküldheted bárkinek.
„The truth is out there”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest