Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
biowizards
tag
Sziasztok.
Nekem most T-Mobile Puls Mini-m van,de most szeretnék egy ilyen telót venni.Úgy gondolom,hogy most jó árban van kártyásan a Telenornál.Kinek mi a tapasztalata.Érdemes váltani a Puls Mini-ről?
Android rendszert ismerem,arról tudok sok infót,de erről a készülékről nem tudok semmit,max annyit,hogy kicsivel többet tud a mini-nél.Valahogy a belső memóriával nem vagyok kibékülve.A minin a telepített programokkal is van még 150MB szabad helyem a belső memóriában.[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3162 üzenetére
Remélem,hogy az audió rész jobban szól benne mint a miniben,mert azon eléggé,hogy is mondjam szépen.Rakás sz@r.Ez még finom kifejezés volt Ha nem lenne a rezgés rajta hívás alatt,meg sem hallanám,hogy csörög a telefonom.Max itthon csendes szobai körülmények között"üvölt".A procival és a sebességgel semmi gondom a miniben.710MHz-en fut a procija,persze nem gyári ROM-al.
-
biowizards
tag
válasz istvan47 #3172 üzenetére
Hát arról,hogy remélhetőleg nem annyira rossz a telenor one touch média része mint a t mobile puls mini-ben.
Értem itt ez alatt:zenelejátszás hang ereje,csengőhang hang ereje stb,stb....Fülessel hallgatva mi a helyzet az OT990-el?Nem szól doboz hangon és halkan?
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Üdvözlet.
Ma megvettem én is a kis drágát
Tart bennem még az öröm,hogy kiismerjem a telót.Elsőre jobb és szebb mint a t mobile mini puls-om.
Szerintem nem bánom meg,hogy megvettem. -
biowizards
tag
Van már frissítés?Mert a telenor honlapján még az van írva,hogy jelenleg még nem érhető el.
-
biowizards
tag
Melyik a legjobb beállítás videó felvételhez,mert nekem egy kicsit értelmetlennek tűnik a beállítások lehetősége.Melyik beállításon adja a legnagyobb felbontást?
Köszönöm. -
biowizards
tag
Reggelt.
Tudja valaki,hogy ennél a telónál van-e olyan lehetőség,hogy task gyilok nélkül bezárod a programot?Vagy ez a rendszer már automatikusan bezárja,ha a vissza gombra nyomsz a programból?Köszönet a válaszokért előre is.
-
biowizards
tag
Ha most akar valaki egy ilyen telót venni kártyásan az megteheti most "karácsonyi akció"révén csak 22 a telefon.Persze mint mindennek ennek is van "apró betűs része"csak akkor 22 ha töltesz fel mellé a vásárláskor 3 illetve 5 ezer forintot.Így a végösszeg akkor is 28 ezerre jön ki,de abból legalább nem csak 900 ft-ot beszélhetsz le hanem mind az 3-5 ezret.
Én is így vettem tegnap és ma reggel jött az sms,hogy 2500 ft kedvezményt is feltöltöttek a Telenortól.Így szerintem elég reális a dolog.Aki pedig gondolkozik,hogy vegyen-e ilyen telót,annak üzenem,hogy vegye meg!!!Jó kis gép ez!!
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Én a task killert alapból nem használom.Az előző telómon"t mobile puls mini"használtam task killert és bizony sokszor kilőtt olyan alkalmazásokat amit nem kellet volna.Pl:ébresztő,névjegyek és csodálkoztam,hogy reggel nem ébresztett és nem volt a névjegyeknél semmi sem pedig átmásoltam a sim-ről a telefonba.
Én azt mondom,hogy csak óvatosan a task killerekkel.
Nekem pl semmi gondom az akksival.Sztem nálad valami gebasz lehet vagy sokat nyomkodod -
biowizards
tag
válasz eladogeppc #3495 üzenetére
Én reggel vettem le a töltőröl a telefont.Egész nap nyomkodtam. Használtam:gps,wi-fi,2xhívtam kb10 perc és 1x hívtak kb30mp.Nézegettem,felfedeztem dolgokat rajta.Most 80%-os az akkum.Én azt javaslom,hogy vidd vissza és cseréljék ki.Valószínűleg valami gyártási hibás darab.
Ja!!Egyfolytában van adatforgalmam,mert 3 hóig ingyé van a Klikk szolgáltatás.Szóval frissíti 30 percenként az időjárást meg csekkolja a mailt -
biowizards
tag
Üdvözletem.
Root-olni szerettem volna a telómat az 1 hsz alapján leírtak szerint,de mikor feltelepítem az sdk manager-t a csatolt képen látható hibaüzenet fogad.[Ennek]a leírásnak az alapján szeretném telepíteni,de látom volt már aki belefutott ebbe a hibaüzibe csak éppen senki nem válaszolt még a kérdésére.
[Ez]a hibaüzi.
Valaki segítsen,mert nem tudom mi lehet a probléma.Mindent úgy csinálok ahogy le van írva.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3585 üzenetére
Hát én azt hiszem hagyom ezt a root-olást.Most meg az újabb manager-el hibaüzit kapok telepítésnél,hogy a java-val van valami.Pedig megtalálja a telepítés indításánál a java-t.
Uninstalláltam már mindent,java+manager.Visszatettem,de akkor is hibaüzivel leáll,hogy java hiba -
biowizards
tag
válasz mjocika #3603 üzenetére
Üdv.
Sikerült a root-olás Újra kellett tenni a win7-et.Na mind1.A lényeg.Kipróbáltam a setcpu-t,de nem húzza fel a procit 600 fölé,hiába állítok akármilyen processzort és hiába állítok be pl:800-at.Marad 600-on.
Másik.Mit kell csinálni,hogy a link2sd vel áttegyem azt amit lehet? Odáig eljutottam,hogy link létrehozása meg a kijelölések is megvoltak,na de hol kell a davlik cache fájlt törölni vagy mit az android tweak app-al?Ezt szájbarágósan leírhatná valaki.Köszönöm előre is. -
biowizards
tag
Üdv.
Kinek mennyire hamar kapcsolódik a gps a műholdra?Nekem kell vagy 10 perc mire holdat talál.Ndrive-ot használok.
Mindenkinek ennyire sokára talál holdat? -
biowizards
tag
válasz istvan47 #3641 üzenetére
Szia.
Lehet,hogy igazad van,mert még nem próbáltam 2x indítani.Egyszer feltettem,de akkor még csak egy partició volt a kártyámon.Akkor kellett vagy 10 perc.Utánna formáztam a kártyámat,hogy tudjam használni a link2sd-t és azóta most próbáltam megint,de mivel újra lett telepítve ezért megint sokáig tartott
Remélem nem ennyire lassan talál legközelebb holdat.[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Üdvözletem.
Lenne egy kérdésem.A link2sd-vel link létrehozása után nem kell a progit a mozgatás sd kártyára gombbal áthelyezni?Csak elég ha simán link létrehozása?Akkor át is teszi az sd kártyára?
Ezzel nem vagyok tisztába.Én úgy csináltam,hogy link létrehozása(pipa amit lehetett)és utána pedig mozgatás sd kártyára,majd megint link létrehozása.Jó ez így vagy el.asztam? -
biowizards
tag
válasz mjocika #3692 üzenetére
Ok.Csak szerettem volna tudni,hogy jól csináltam-e.A másik.Ugye nem kell minden átrakott progi után a dalvik cache-t törölni?
Bár én nem vettem észre,hogy több lett volna a helyem a telon.Idáig is 71 mega volt és most is annyi.Újra kéne indítani a telót,hogy feltűnjön a változás?[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3728 üzenetére
Igazad lehet.Nem halt az meg.Én is hasonló képpen jártam.Teló nem látta és a win sem látta mikor csatlakoztattam a telóval.Mini Tool Partition Wizard viszont látta amikor telóval csatlakoztattam.Én azt javaslom,hogy kártya be a telóba,gépre rádug,Mini Tool elindít és látni fogja a kártyát.Mármint a Mini Tool.Onnan kezdve meg lehet formázni újból
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Ezt használom.Nem jön értesítés a winben,hogy csatlakoztattad.Elindítod a Mini Toolt és ott látnia kell a kártyádat.Kijelölöd a kártyád és nyomsz egy delet-et.Majd újra formázod az elöbbi hsz-ben szereplő formátumokra.Balról jobra húzd amikor méretet állítasz,mert ha jobbról húzod a csúszkát akkor jársz úgy ahogy jártál is.Legalábbis én is így jártam amikor jobbról balra húztam a méret megadásánál.Akkor viszont nekem is ua volt a hiba mint neked.Nem tudom érthetően írtam-e le?Ha nem akkor szólj és csinálok képet aztán felteszem,hogy kell
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
[ITT]szépen le van írva,hogy kell a particiókat létrehozni a Mini Tool-al.
-
biowizards
tag
válasz Gedeon31 #3777 üzenetére
Naná,hogy a drágább készüléket ajánlották
Én megvettem a one touch-ot és nem bántam meg,ha alkatrész kell akkor tök mind1 sztem,mert ehhez is és a samsunghoz is drága.Akkor nem mind1?Ha jól emlékszem akkor én 2 év garit kaptam rá.Annyi időt csak kibír,bár addigra váltani szeretnék másik telóra,mert biztos lesz jobb és kedvezőbb is akkor már -
biowizards
tag
Szeretném lemeríteni a telót,hogy kikapcsoljon,mert reggel töltőröl levéve lefutattam a battery calibration nevü appot.Már több mint egy órája világít a led lámpa,megy a wi fi,gps,bt és még mindíg csak 63%.Nehezen merül le,de ha nem kéne tuti,hogy lemerülne pillanatok alatt
-
biowizards
tag
Üdv.
Valaki aki ért hozzá összefoglalhatná,hogy milyen"felesleges"app-okat érdemes eltávolítani a telóról,úgy hogy azért az android rendszert ne károsítsa.Értem ezalatt,hogy amiket gyárilag telepítettek rá és van user akinek felesleges.Persze a lista alapján válogathatnának az emberkék,mert ugye nem vagyunk egyformák.
Pl:Ha eltávolítod a Térkép app-ot az nem befolyásolja az androidot?
Mert pl nekem folyton elindul,hiába állítom le és csak a memóriát zabálja meg az akkut
Más:A power amp-ot kilehet lőni,hogy az se induljon el mindíg?Mármint ne legyen a futó app-ok között,mert nálam ha leállítom rá 2 percre visszajön. -
biowizards
tag
válasz mjocika #3854 üzenetére
Kösz az infót.Az Accuweather-t már leszedtem vagy 2 napja.Most az infód alapján levadásztam a többit:Maps és társai,facebook meg társai Bár a maps-ot elég nehezen akarta uninstallálni.Mindig azt írta hogy nincs apk fájl egyszer csak kiírta hogy leállt a szolgáltatás és akkor törölte.Egyébként használok időjárás előrejelzőt órával együtt.Jó sokat eszik a memóriából ~15 mega
Más:Mivel lehet erről a telóról backup-ot csinálni,ha netán kéne?És hogy lehet visszaállítani?Vagy van valahol gyári rom feltöltve?
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3869 üzenetére
Nálam a weather folyamatosan megy mert 30 percenként frissíti magát.Gondolom ha leállítom akkor a frissítés sem történik meg
Kösz a ROM linket.Rájöttem,hogy pár hsz-el ezelőtt lett betéve egy link ahonnan le lehet tölteni cuccokat a telóhoz és abban is benne van a ROM
Nem tudom,ha visza kéne pakolnom,hogy mennyire lenne könnyű,mert a t mobil puls minin elég egyszerű volt,de ahogy itt olvasgatom,háááát....
Lehet idegbajt kapnék amire visszatenném[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Üdv.
Valaki leírhatná nekem,hogy hogyan kell használni ezt a rohadt One Touch Upgrade Q 1.5.1-et.Az előző verziójával már próbálkoztam,de megállt egy szakasznál és onnan tovább nem ment.
Hogy is kell ezt feltenni a telóra?Egyébként root-olva van a telóm.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3920 üzenetére
Köszi.Nekem is Comodo Internet Security peremium van.Már telepítésnél sandboxba helyezte az Upgradert
Akkor inkább várok,hogy kijöjjön hozzá a 2.3 Android frissítés.Gondolom azután is kell rootolni megint.
Közben olvasgattam is kicsit.Hát elég durva,hogy feltölt a telórol vagy 600 megát.Akkor nekem 3 hétig fog menni,mert max 128 kb/s-tölt fel a netem,de a legtöbbször jó ha 50-el megy -
-
-
biowizards
tag
válasz mjocika #3945 üzenetére
Én nem is kísérletezek vele tovább,hogy frissítsem.Kétszer azt írta ki,hogy nem sikerült a telefonból az adatok kiolvasása próbáljam meg később és hogy ellenőrizzem az usb kapcsolatot.Egyszer meg éppen elment a net amikor azt írta,hogy ne szakítsam meg az internet kapcsolatot.Ezek után csak úgy indult a telefon,hogy akksi ki-be.Még a végén elb@szok valamit
Inkább hagyoma fenébe.Majd a 2.3-as Android-ot teszem fel ha kijön.Addig nyugi van.A többiek elmondásaalapján úgysem változik szinte semmi sem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest