- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Erre a telóra lesz Android 4.0, vagy az felejtős?
-
imiadmin
őstag
egy kérdés...
ha frissítem az androidot a telómon (2.3.5->2.3.6) akkor minden beállításom és progim kuka vagy van valami amivel ez át tudom "menteni".
persze elég bonyi lehet, ha arra gondolok, hogy a link2SD-vel már minden az SD-re van linkelve...
valószínű, hogy mindent vissza kell állírjak eredeti formába (factory reset), aztán mehet az update...
-
imiadmin
őstag
egész jó ez a 2.3.6-os... de azért az fáj, hogy nem voltak képesek kijavítani azokat a hiányosságokat amit már az első release után többen írunk nekik... (pl.: nem fogadott hívás/sms jelzés)
-
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #1192 üzenetére
én felraktam, szép.. szép, de valahogy nem az igazi... pl. néha bevillan a locker alatt az eredeti locker, a launcher meg lassúbb mint a gyári..
-
nagyonkezdő
csendes tag
válasz
fornettisuti #1093 üzenetére
Köszi! Próbálom az app2sd-t, ha nem megy majd keresek valaki nálam okosabbat a roothoz, mert nem vagyok egy technikai zseni..
Üdv.
-
fornettisuti
veterán
go launchert, go lockert és társait használja valaki ezen a készüléken?
-
imiadmin
őstag
Annyira bejött a teló a havernak, hogy ma vettem egy másikat is a haver feleségének. (Az utolsót hoztam el a maglódi
madarasteszkóból) -
imiadmin
őstag
Annyira bejött a teló a havernak, hogy ma vettem egy másikat is a haver feleségének. (Az utolsót hoztam el a maglódi
madarasteszkóból) -
hawkfoto
tag
Helló!
Csütörtök este felraktam az Imiadmin által javasolt Es task managert, este 10 után valamivel levettem a töltőről, éjszaka 2%-ot esett a töltöttségi szint, azóta nem volt töltőn, most 66%-on van. Szerintem ez így már nem rossz :-)!
Még egyszer köszi Mindenkinek a segítséget!
-
Fefe66
tag
Üdv mindenkinek
Tegnap megvettem ezt a telót és a hagyományos kétkártyás samumat betettem a a fiókba , még nem dobom ki biztos ami biztos .Az első nap tapasztalata hát nem egyszerű átállni
androidos telefonra de nem adom fel mert bírom az új kütyüket .Akadnak problémáim a beállításokkal mer sokszor az az érzésem hogy miért csinálnának valami egyszerűen ha bonyolultan is lehet .Első problémám a csengőhang és kép beállítás a telefonkönyvben levőkhöz sehogy nem sikerült ekkor jött egy fél óra fórum olvasás és lőn megoldás.
És megoldottam kis kompromisszummal hogy a két kártya külön csengőhangot kapjon.
Nálam a céges kártyára jön a legtöbb hívás az megkapta az alap csengőhangot,feltettem a
Go Contacts Ex progit amivel képet és hangot lehet rendelni minden névjegyhez,és így minden saját kártyámon levőhöz betettem egy másik hangot (egyenlőre ugyanazt mindegyikhez ) így ha engem hívnak másképp szól a telcsi , de ha névtelenül vagy számjelzés nélkül hívnak azt bebuktam az fél év alatt 10-20 alkalom tehát nem sok .
Másik nem jó dolog mivel zsebembe tartom a telót 10 hívásból négyet felvettem mire kivettem a zsebemből és már rég hallózott a hívó , volt olyan amit elutasítottam ,hát kicsit kellemetlen volt .A Fiam talán rájött az okára , neki samuja van az nem csinál ilyet azon vízszintesen kell húzni az újat ezen föntről lefele és ahogy húzom kifele azt érzékelheti talán.Elkezdtem keresni a neten a telóhoz való tokot hát nemigen találtam VALAKI KÜLDJÖN linket hol találok,Hát próbálkozom szorgalmasan előbb vagy utóbb a root-olni is fogom a kicsikét.De szívesen fogadok egy pár ötletet amivel előbb belakom a telót milyen progit érdemes fölrakni vagy törölni ami fölösleges
Előre is köszi a segítséget -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #1182 üzenetére
a SuperOneClickv2.3.3 felejtős.. #7-es pontnál megáll...
-
imiadmin
őstag
ma vettem egy havernak a madarasteszkóban egy 918D MIX-et.. fekete + fehér hátlappal 29.990-ért..
Ezen már 2.3.6-os android van 2.6.35.7 kernellel.. alapból van rajta Apps on SD...
ezt vajon melyik megoldással tudom root-olni?
-
redjam
csendes tag
Sziasztok,
kérdésem lenne a Nevfree progi GPS használatával kapcsolatban, nem veszi át a GPS jeleit, kiírja, hogy "poor gps".
Viszont indításkor, ha nincs bekapcsolva a GPS, észreveszi és be is kapcsolja ha leOKzom.
A beépített navi (Google) és a Google térkép is kifogástalanul működik.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Üdv, Redjam -
modeart
tag
válasz
hawkfoto #1174 üzenetére
Nyilván ha lekapcsolod a SIM1-et amin egyébként a 3G aktív, akkor jóval kevesebbet eszik az akksi.
Sőt. Én azt tapasztaltam ezalatt a pár hónap alatt, hogy a wifi kevésbé eszi az akksit, mint a 3G, (bármennyire hihetetlen, van olyan szaklap amely pont az ellenkezőjét állítja) úgyhogy én otthon csak wifit használok inkább. -
imiadmin
őstag
válasz
hawkfoto #1172 üzenetére
az a helyzet, hogy az android idönként öntudatra ébred és aktivál progikat.. legtöbbért a widget-ek a hunyók..
Azért ajánlottam ezt a progit, mert ebben be lehet állítani, hogy mely progik futhatnak és melyek azok amiket ha elindulnak azonnal kill-ezzen...
így nincs többé a háttérben futó, semmit nem csináló, ellenben akksit zabáló alkalmazás... -
fornettisuti
veterán
tobb, mint valoszinu.
-
hawkfoto
tag
Még egy kérdés: ha a két sim közül az egyiket lekapcsolom, akkor kevesebbet fogyaszt, vagy ez nem befolyásolja?
-
hawkfoto
tag
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Azt nem értem egyébként, ha volt vagy van is olyan alkalmazás, ami a háttérben fut, és nagyon szívja az akksit, akkor az napközben is meg kellene tennie, vagy nem? Mivel a teló folyamatosan be volt kapcsolva, és elméletileg a nap 24 órájában ugyan azok futottak a háttérben. Mégis éjszaka gyorsabban merül végig készenlétiben, mint napközben használva (főleg hanghívás).
A jelzett alkalmazásokat kilőttem, most töltöm, majd várom a reggelt :-). -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #1169 üzenetére
rakd fel az ES Task Manager-t... azzal még a Cache-ben lévő dolgokat is ki lehet üríteni..
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Lenne még két kérdésem:
1.: Olvastam, hogy másnak is problémája, hogy a hívólista túl lassú ha sok elemet tartalmaz. Sikerült ezt valakinek megoldani?
2.: Link2sd minden bekapcsolás után kiírja: "A 2. partíció nem volt az indítás során felcsatolva, csak később a rendszertöltés befejezésekor..." Ezek után gyors újraindítást kell végeznem. Ez így normális?Üdv!
-
hawkfoto
tag
Köszi, és abban esetleg tudnátok még segíteni, hogy hol tudom megnézni ezeket az alkalmazásokat, hogy hol és mi fut a háttérben? Szombaton vettem a telót, azelőtt Nokiáim voltam, androidot nem ismerem (még :-) ).
-
k é s z
csendes tag
hogy/hol/mivel lehet azt beállítani, hogy a híváslistám mindig csak az utolsó X (mondjuk 50/100/200) hívást mutassa... kicsit zavaró, amikor feldagad a lista és akad a betöltése ill. görgetés... tudom a lista ürítése megoldja ezt... de pont ezt szeretném elkerülni
-
hawkfoto
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy az miért lehet, hogy ha este kb. 10 körül leveszem a töltőről a telót, reggel 6-ra kb. 60%-ra esik a töltöttségi szint, pedig nem is használom?
Napközben viszont telefonálás mellett, reggel 7-től este 8-ig kb. 15-20% esik vissza csak.
Wifi, bluetooth, mobilnet nincs bekapcsolva.Előre is köszi a segítséget!
-
válasz
Samanbacsii #1154 üzenetére
950-970 korul van
-
válasz
Samanbacsii #1151 üzenetére
A root az garanciavesztes. olvass vissza, csinaltam leirast rola.
c. -
Samanbacsii
őstag
Bocs fiúk csak ma vinném szervizbe...
Garanciánál probléma a root? Ha igen milyen megoldások vannak a "visszacsinálásra"? -
mikrofon
veterán
Sziasztok!
hogy lehet megnézni, hogy éppen milyen programok használják a netet? Esetleg kell hozzá valami a Marketről?
Üdv!
-
Fefe66
tag
válasz
modeart #1145 üzenetére
Köszi a képet
Istenkirály vagy !!!!
A tesztelők is betehetnének ilyen képeket a 10 hogyan néz ki 2.3 android a telón kép
közé .Valószínű veszek egy ilyen mobilt kicsit kicsi a téglalap de a színeket még az én szemeimmel is meglehet különböztetni ( hál istennek színvak nem vagyok )
Még egyszer örök hála -
modeart
tag
-
modeart
tag
válasz
bogyo32 #1141 üzenetére
ahogy Kész írja, az androidnál nem egészen úgy működik a RAM/ROM méret-számítása mint mondjuk egy hagyományos PC-nél.
Egy kis továbbképzés:
[link]
Nekem nem lassú a teló, igaz én is kilőttem egy csomó alapból nekem felesleges gyári alkalmazást (google+, facebook) amik a memóriában csücsültek folyton, így mindig van egy kis szabad RAM, kb 25-45Mb, ez nekem (még) elég. -
fornettisuti
veterán
en az “aScreenshot" appot hasznalom kepernyomentesre. ugy is belehet allitani, hogy ha megrazom a telefont (gyorsulasmerot felhasznalva) kepernyomentest keszit, belehet allitani kesleltetest is tobbek kozott.
-
k é s z
csendes tag
válasz
bogyo32 #1141 üzenetére
ez azért nem egészen így van...
ha a "futó" fület nézed az mindig más nálam éppen 120+28 Mb és nemcsak attól füg, hogy mi fut éppen, hanem attól is hogy milyen folyamatok vannak gyorsítótárazva éppen. Ha a lenti számoknál a szabad memória részre tapizol akkor kiadja ezeket. A foglaltra tapizva az éppen futókat látod.
a "letöltött" fülön viszont a két szám összege nálam állandó 170 Mb ez a tárhelyként kezelt méret
Nem tisztán a RAM-hoz hasonlítanám, hanem inkább egy vinyóhoz, amiből a virtuális memória is lekap magának vmennyit. A 256 Mb tárhely És a működéshez szükséges memória EGYÜTTESEN
-
bogyo32
csendes tag
válasz
mikrofon #1140 üzenetére
Az nem normális, hogy a gyári 256 mb ram helyett, csak kb 150 mb ram van. ami azt jelenti, hogy ha 1-2 alkalmazás fut, (igo, viber) akkor már 10mb szabad hely marad, ami meglassít mindent ( olyan mint egy pc-be ha kevés a ram). Szóval az a 100mb ram nagyon hiányzik, ami azt jelenti hogy a gyártó vert át itt mindenkit....
-
bogyo32
csendes tag
Sziasztok!
Valaki írja már meg lécci, hogy hány MB RAM van a telójában. Nagyon fontos lenne!!!
(Menü -> Beállítások -> Alkalmazások -> Futó szolgáltatások -> Folyamatban (jobb szélső) -> alul ha összeadjátok, mennyi RAM jön ki nektek?)
Várom a válaszaitokat!
Köszi!! -
modeart
tag
Hacsak valaki le nem írja, hogyan készíthetek könnyen, gyorsan sreenshotot és ráadásul beérkező hívás közben....
De megnéztem még egyszer és megpróbálom szemléletesen leírni.
Szóval:
- indított hívásnál, ahogy imiadmin írta a képernyő felső sorában úgy kb. 1cm szélesen megjeleníti annak a SIM-nek a színét, amelyikről a hívást indítottad - de ez nem nagy segítség, lévén ezt általában tudod, hiszen te hívsz.
- beérkező hívásnál sajnos (nálam legalábbis) nincs meg ez a színes sáv, csak a képernyő bal felső részén egy kb. 1cmx0,5cm-es kis SIM-nek választott színű kocka, amelyben a SIM beállított neve szerepel jelzi hogy melyik SIM-re érkezett a hívás. A betűnagyság az alapértelmezett betűméret. Gyengénlátók szemszögéből nézne sajnos problémás lehet szerintem (pláne napfényes időben) megállapítani hogy melyik kártyát hívták.... -
Fefe66
tag
válasz
modeart #1123 üzenetére
Köszi a választ
De nem akartam követelőző lenni csak azért kérnék képet mert most is használok egy kétkártyást az tudja kártyánként a külön csengőhangot de haldoklik a teló le kellene cserélnem . És mivel szemüveges vagyok (ráadásul közel és távollátó is kell)és a melóhelyen legtöbbször a távollátó van rajtam azzal nem mindegy hogy jelzi a teló hogy melyik kártyát hívják bejelentkezés miatt a céges kártyára.Most keresek olyan telót ami megfelelne nekem ezt néztem ki (nem a tesztek hanem a fórumozók véleménye és infói miatt )
Tőlük már tudtam hogy nem lehet kártyákhoz külön csengőhangot rendelni de a vaksi szemeim miatt nem mindegy hogy mekkora felirattal jelzi a hívott kártyát főleg napos világos időben.Várhatnék esetleg másik telóra talán samsung galaxi ace dual a tapasztalatok
alapján megint csak a használóktól kaphatok információt hogy az tudja e .Hány hónap lesz az? Két külön telót is próbáltam kb 3 évet ,de egyre is nehéz vigyázni nem kettőre soha többet .
Úgyhogy elnézést ha követelőzőnek tűnt de az előzőek miatt kellene a kép talán egy havert
megkérhetnél hogy másik telóval csináljon képet
Előre is KÖSZI -
imiadmin
őstag
Szia,
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:
Tényleg két kártyát kezel.. tehát látsz a képernyő felső részén két darab térerő piktogramot. El tudod nevezni a kártyáidat.. sőt alapból adhatsz színeket is a kártyáknak (mondjuk itt ne gondolj 16 millió színválasztási lehetőségre) Ez azért praktikus, mert ha hívnak, a kijelződ annak a színvilágnak megfelelően látszik, amit beállítottál..
A telefonkönyvben be tudod állítani, hogy mind a két SIM-en lévő kontaktokat szeretnéd-e látni meg a telefon memóriát vagy csak ezt ill. csak azt... (ha akarod, még a fészbúkot is felszinkronizálja neked)
be tudod állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett hívásra használt szám, de azt is beállíthatod, hogy hívásonként - miután bepötyögted a számot- melyikről menjen a hívás.
hidd el, tényleg nagyszerűen használható a két kártya kezelés ebben a telóban (szemben a samó y duos-ával ami egy kalap sz@r)
-
modeart
tag
Totál igazad van, hogy a tesztekben maga a mobil lényege, a dual sim mód nincs kellőképpen kivesézve, ezt annó én is nehezményeztem.
Követelőzni meg nem érdemes, hogy milyen a képernyőkép a két sim hívásakor, max. kérni. Ha jól tudom ez az android verzió még nem támogatja alapból a képernyőkép készítést és fogalmam sincs milyen app-al tehetem ezt meg, így aztán képpel én nem tudok szolgálni, de leírom a két sim kezelést röviden:1. a két sim kártyának egyedi nevet adhatsz és választhatsz nekik színt (kb. 6-8 választható szín van). Megadhatod, hogy melyik legyen az alapértelmezett SIM, mégpedig 3 esetben:
-GSM híváskor
-Üzenetíráskor
-Adatkapcsolatnál (mobilnet)
A beállított SIM lesz az adott esethez az alapértelmezett.
2. bejövő híváskor a teló természetesen kijelzi a hívó fél nevét és képét (ha van), illetve a képernyő bal felső sarkában egy kis (a SIM-hez rendelt színű) téglalapban megjelenik a hívott SIM neve, így be tudod azonosítani, hogy melyiken hívtak. 3. Hívás indításkor a tárcsázásnál megjelenik a hívógombon az alapértelmezett SIM neve és színe, de egy külön gombbal akár egyes hívásonként választhatod a másik SIM-et is (vagy mobilhívásnál akár voip hívást is) Ez szerintem így teljesen kényelmes.
4. Telefonkönyvnél megadható hogy hol tárolja a számokat, illetve bekapcsolható, hogy SIM-ről is tallózza be a számokat.
5. Külön csengőhang nem állítható be a SIM kártyákhoz, ennek a típusnak ez az egyik hiányossága.
6. Másik kényelmetlenség: ez a teló nem kétantennás, tehát hálózaton vagy ugyan mindkét SIM-mel, de ha az egyiken beszélsz, akkor a másikon nem vagy elérhető (mintha kikapcsoltad volna a telefont). Mobilnet esetén külön vigyázni kell, mert a mobilnet is SIM használatnak minősül, így ha épp lógsz a neten a mobilnetes SIM kártyával, a másik SIM-en nem tudnak elérni.A használat után néhány másodperccel újra elérhető vagy. Ez sajnos még a legtöbb dual-simes telónál így van, de ennek a telónak van egy nagytesója is (olvass vissza imiadmin korábban írta én lusta vagyok megkeresni) az már valóban kétantennás, tehát ott nem áll fenn ez a probléma.Ha valami kérdésed van még, amire nem tértem ki, akkor írj.
-
vigyed
tag
Hali Skacok!
Ma vettem Euronicsben egy ilyen gépet és az istenért sem tudok netet varázsolni rá.
2 db Telenoros kártya van benne,a netezős az 1.Sim. A szolgáltatótól lekértem a beállításokat,beállítottam mindent. Töltöttem le egy adat be/ki progit és ha bekapcsolom,megsem jelenik az adatforgalom jel a felső sávban.
Mi lehet a baj?Köszi
-
Fefe66
tag
Üdv Fórumozók
Nem tudom hogy mást is zavar a dual simes telefon tesztekbe ( elolvastam egy párat
volt amelyiket többször is és mindegyikre jellemző ) hogy mindenről írnak csak arról nem
sokat hogy mit csinál a két kártyával , pedig ezért venne meg valaki.Olyanra gondolok mint csengőhang és telefonkönyv kezelés mit jelez a másik kártya ha az egyiken beszélünk hogy jelzi a készülék a képernyőn a kártyánkénti hívásokat(speciel ezt kérdeztem az 1109 hozzászólásomba de még nem segített senki) stb,stb .Például ebbe az Alcatel teló tesztbe
összesen ennyi volt írva a kétkártyás használatról "Mivel kétkártyás készülékről van szó, így persze dupla GSM modul van benne, mindkettő négysávos, viszont csak az egyes foglalathoz jár egy kétsávos 3G is--- A kétkártyás mód remekül lett integrálva, mindenhol egyetlen érintéssel választhatunk, melyiket szeretnénk haszálni, de akár előre is definiálhatjuk, hogy adott funkcióhoz melyik legyen az alapértelmezés" tehát 2 azaz kettő mondat felháborító . Persze a benne levő játékokról és a csodás 3 megapixeles kameráról
tudott írni egy oldalt mert a gyártó valami fantasztikus dolgot talált ki , nem úgy mint a többi
1000 fajta telót gyártók amibe ezek vannak .Remélem eljut a tesztelőkhöz is a hozzászólásom és legközelebb már többet foglalkoznak a kétkártyás használattal -
válasz
Samanbacsii #1117 üzenetére
En megnéztem a defy akkut, más a mérete, nem ebbe valo.
-
-
Samanbacsii
őstag
Lehet, hogy ha NOKIA töltővel töltöttem az tönkretette? ... és ez jó lehet? http://netker8.eu/spd/S_51751/Akkumulator_Motorola_Defy_1500mAh_BF5X_Liion_gya#page_artdet_tabs
-
imiadmin
őstag
időközben okos emberek megoldották az iGO Primo 480x320-as működését...
innen letölthető a data.zip.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #1114 üzenetére
akkor az nagyon akksi gyanús...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
imiadmin #1112 üzenetére
Megvolt... semmi. Na, most végre bekapcsolt. Egyszerűen ne tudom mi lehet... Szerviz előtt a rootolást meg kell szüntetni (garancia miatt)? Ha igen, hogyan kell?
Tud esetleg vki garos szervízt? Nekem Budaörsön mondtak csak lehettetlen felhívni őket...
Megnéztem: Nem tölt! Hiába ég a kék led 15% volt a töltöttség... -
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #1111 üzenetére
akksi ki-be?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Volt már vkinek, hogy nem kapcsolt be a teló? Mi lehet a baj? Azt észrevettem, hogy kicsit kontakt hibás az aljzat... Töltést jelzi a kék led, de hiába nyomom a bekapcs. gombot semmi... Két hét alatt először csak néha csinálta, de most már hiába akku kivétel, újra töltés már nem kapcsol be... Root van, rendesen működött vele... -
Fefe66
tag
Üdv
Valaki aki két kártyával használja ezt a telót be tudna tenni képet hogy a képernyőn hogy jelzi
melyik kártyát hívják Köszi -
mikrofon
veterán
válasz
cappa72 #1106 üzenetére
Köszi! Akkor mivel bátor ember vagyok, megpróbálkoznék vele. Ahogy visszaolvastam láttam több fajtát is. Melyik hsz.-ben lévőt ajánlod, hol találom a legjobb leírást?
Köszönöm az eddigi és további segítséget! Minden kezdet nehéz...
Egyébként ezt a memória és telepítési problémáimat leszámítva igazán jó kis teló!
-
mikrofon
veterán
Feltelepítettem néhány alap progit. Telepítéskor nem kellett megadnom, hogy telefonra vagy kártyára kerüljön... Most meg nem tudom áttenni telóról kártyára... A telon pedig 10MB maradt.... Ez eléggáz, mert csak néhány alaprogi van rajta és a frissítések nincsenek. Erre csak a rootolás után van megoldás?
-
válasz
mikrofon #1102 üzenetére
Elmeletileg nem veszelyes, gyakorlatilag nehany eset elofordul, amikor olvasas nelkul valaki esz nelkul nekiall root-olni, hoy valami balul ut ki.
Es nehany idezet:
"szoftveresen nehéz teglasitani"
"Ha nem root a telefonod, minek vettel androidosat?"Mindenhol felhivjak a figyelmet: csak sajat felelősségre!
Ismerek olyat, aki az uj galaxy2-jét masnap mar mas custom rommal mutatta, van olyan aki a 10 ft-os husegidos telefonjat nem piszkalja. Teljesen egyeni. Igényfüggő.
-
bogyo32
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 2 napja van meg a telefon, és csúcs szuper, csak egy kérésem lenne azokhoz, akiknek szintén van ilyen. Nézzétek már meg légyszi, hogy nektek mennyit memória van benne (RAM). Menjetek a MENÜ-be ott a Beaállítások, ezen belül az Alkalmazásokba, itt a Futó szolgáltatások, és alul jelzi a RAM-ot, bal oldalon hogy mennyi foglalt és jobb oldalon hogy mennyi szabad.. Na azt írjátok meg hogy nektek itt milyen számok vannak!!
Köszi előre is! Írjatok hamar!! -
bogyo32
csendes tag
válasz
mikrofon #1102 üzenetére
Sziasztok!
Nekem 2 napja van meg a telefon, és csúcs szuper, csak egy kérésem lenne azokhoz, akiknek szintén van ilyen. Nézzétek már meg légyszi, hogy nektek mennyit memória van benne (RAM). Menjetek a MENÜ-be ott a Beaállítások, ezen belül az Alkalmazásokba, itt a Futó szolgáltatások, és alul jelzi a RAM-ot, bal oldalon hogy mennyi foglalt és jobb oldalon hogy mennyi szabad.. Na azt írjátok meg hogy nektek itt milyen számok vannak!!
Köszi előre is! Írjatok hamar!! -
válasz
mikrofon #1099 üzenetére
1, Az éppen futó alkalmazások között váltani application manaherrel lehet.
Ha ilyened nincs, akkor a legutóbbi elinditott programok a "home" gomb folyamatos nyomva tartásával hivhatok elő.
App manager pl.: gemini app manager, advanced task manager... Play-ről beszerezhetők.
A kilépés már érdekesebb tud lenni. Nem minden alkalmazás lep ki teljesen, de ha elégszer nyomod meg a vissza gombot, legalabb a fokepernyőt megkapod.
Ezért is szoktak task-killereket hasznalni.2, gyári app törlése root nélkül csak akkor, ha azt engedo. Ha nem, akkor csak root után.
3, passz.
4, fizetős: igo vagy sygic. Ingyenes: navfree
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest