- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Gratu a gyönyörű hardverhez. Igazi különlegesség, nem gondoltam, hogy láthatok még K6-III+, DC super 7-es és 2MB cache-sel rendelkező super -7es alaplapot működés közben, nem pedig a vitrinben. Minden elismerésem : )
-
SS7 DC- ről én sem hallottam, most már ezt is tudjuk.Hasznos írás.Csak a Doom miatt szomorkodtam hogy nem profitált belőle.Bár videokártyafüggő is, de gondolom mindegyik lapba ugyanaz került.A lapok meg nagyon tetszenek, főképp az ALi. A G5 meg a nagy cache miatt, nekem csak C2- őm van, de már az is ütős.
Az ALi5- el régebben gondjaim voltak, de már megfelelő driverekkel, jól beállítva, gyors és stabil. -
Jo kis teszt.
Hiaba a dual RAM, ha a processzor busz limital, de kicsit azert igy is segit Az is jol lathato, hogy applikaciotol fuggo, hogy mekkora javulast jelent.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Köszönjük az eredmények prezentálását, mindig érdekeltek az ilyen extrém rendszerek.
Pontosan milyen procival lett elkövetve a teszt, K6-III+?Szerk.: Közben eszembe jutott a képeken csekkolni.
K6-III+ 550 ACR
-
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
De miért is várnánk a dupla teljesítményt attól, hogy egy pici részén javítunk a rendszernek?
Ha 100MHz-en 400MB/s az átviteli sebesség maximuma a chipset és a processzor között, akkor a single channelben mért 317MB/s 79,25%-os kihasználtságot jelent. Ebből sehogy sem lehet 160%-ot csinálni. Szerintem nagyon is szép eredmény a 355MB/s-mal elért 88,75%.
-
törölt tag
Ahogy nézem a 2MiB L3 cache többet jelentett, mint a DC RAM.
"folyásolják be" Ezt viszont ki kellene javítani befolyásolják-ra. Különben szembe fogunk sülni egy újabb problémával.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy a remalmaimban e gyujjon elo se a ali se a sis abbul az idobul. brrr, meg ahideg is kirazott:- )))
udv
neduddki
-
Kár, h a Dual hajtás végülis nem ad dupla "teljesítményt" a Singlehez képest, de hát ezt már láthattunk sok tesztben anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest