Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fcsabi
tag
Engem még nem kerestek meg. A "3 napon belül" elvileg jelenthet néhány percet is, márpedig ez elvileg teljesült akkor, amikor a regisztráció befejezésekor megkaptuk a jelzést, hogy miénk a házimozi. Eleinte én is úgy gondoltam, hogy néhány napon belül már hozzák is a házimozit, azonban a "részvételi feltételek"-ben van egy mondat, ami miatt elvileg még nincsenek késésben:
"A házimozira való jogosultságot legkésőbb 2008. október 5-ig állapítjuk meg."
Nem vagyok jogász, de még én is többféleképpen tudom értelmezni.
Személyes megjegyzés: Sajnálom, hogy a Samsungnál ezt az egészet nagyon elkúrták. Nekem úgy tűnik, hogy valami nagyot szerettek volna csinálni, de amatőr módon álltak hozzá. Még ha feltételezem is, hogy valami nem várt dolog jött közbe, ami miatt nem tudtak megfelelő mennyiséget szállítani - és a marketing gépezetet már nem lehetett leállítani - a korrekt tájékoztatás szerintem elvárható lett volna.
Akárhogy is, ez a bénázás néhány hozzá nem értő ember "érdeme", több kárt okoztak ezzel a cégüknek, mintha minden omnia mellé házimozit adnának, nem csupán az első háromszáznak.
-
Gigibacsi85
csendes tag
Szerintem önmagában az, hogy eladták a 300. Omniát még nem jelenti azt, hogy mind a 300 regisztrált is. Meg vicces lenne, hogy kedden kezdik forgalmazni a pannonnál, és éppen véletlenül hétfő délután el is ment a 300. ... na persze...
Ettől függetlenül én az autós készletnek is nagyon fogok örülni, ha véletlen a házimozi nem jön össze, sőt, már önmagában a telefont jó vételnek érzem (azért is vettem meg
De persze ez az én véleményem! -
Petiqe
tag
Azt,hogy meglett-e nem tudom de azt írta a samsung oldala,hogy benne vagyok az első 300ban.Elég sokat zaklattam tegnap első feltöltés után de mára le is merült

Fényképek meg uhumm,elég buzi idő van most kinti kép egész jó de bentiből csak pár sikerült jól.Egy ki be kapcs kellet neki az elején mert állandóan azzal jött,hogy nincs elég memória a prg-k futtatásához zárjak be valamit.Feladatkezelő pedig nem mutatott semmit ami futna,saját magán kívül.Ja és wlan router-re is kva gyorsan felment utána meg ment minden,msn,mail,opera faszán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo TAB M11 tablet
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De persze ez az én véleményem!