Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nekem xp, win7 és vista is van a gépen ua. programok lettek feltelepítve(mindegyikhez a megfelelő)
XP: ezek után is gyors maradt 850Mb-ot foglalt le memóriából valamit azért lassult
VISTA: mintha behúztad volna a kéziféket 1Gb-ot foglalt le
WIN7: szintén lassult, de nem olyan mértékben
nagyon rövid idő után 1,3-1,5Gb-ot foglal le memóriából
az asztali gépen már sokat lassult friss korához képest,
pedig nem nagyon variálok programtelepítésekkel,
futtatok tisztítókat legújabb driverek vannak fent,
töredezettség mentesítő is megy minden éjjel,
az összes játék lassabban fut rajta mint XP-n, tuning szempontjából is gyengébb eredményeket értem el vele
Linux(SUSE):elég sokáig használtam nagyobb lassulásokat nem tapasztaltam
viszont kedvenc játékaimról lekellet mondanom
De akárki akármit mond, amíg suliban, munkahelyen, könyvtárakban, internet kávézókban, Windows-t használnak, nem fognak az emberek külön megtanulni egy másik oprendszert használni, még akkor sem, ha az jobb és ingyen van
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest