Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Csernus is pont ezt mondta, amit meg is támadtak itt-ott. Akkor csak nem beszélt hülyeséget.
bot1978, eleinte én is megkérdőjeleztem a blogíró 10 gramm fú adagját per életében eddig, mivel túl sokat foglalkozik vele és túlságosan is bálványoz. De aztán eszembe jutott egy volt osztálytársam, jó cimborám, aki szerint még egészséges is a fű kis adagban, viszont elmondása szerint keveset szívott (ő még 10 grammot se). Neki elhiszem és ezért a blogírónak is. Aztán lelke rajta, én nem kérem számon.
-
janeszgol
félisten
válasz
Kisgépkezelő #41 üzenetére
Óvatosan az olyan kijelentésekkel, hogy sokkal veszélytelenebb a fű.
-
janeszgol
félisten
Azt mondják, a zene egyidős az emberiséggel. Nos a drogról is kezdik ezt állítani. Én a magam részéről passzívan állok hozzá, lévén nem élek és nem éltem egyikkel se. Évente(!!!) 1-2(!!!) doboz sör ha lecsúszik. Az se egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mint mindig, akkor és csakis akkor!!!Nem promóciós anyag, saját tapasztalat és abból adódó gondolatmenet.Meg kell...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest