Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Kapudrog-elmélet. Ez a bajom. Lehet a marihuánát legalizálni, de ott meg is kéne állni valahogy.
Meg nehéz egyben válaszolni mindenre, mert volt említve a fórumban a minden legalizálása is már. Marihuána engem nem zavar, bár arra is erős korlátozásokat kéne bevezetni, mint az alkoholra, pl. zéró tolerancia a volán mögött, munkakörökben tiltás, stb. stb.
A koffein meg a dohány (nikotin) ami nem befolyásolja komolyan a beszámíthatóságot, munkaképességet negatív irányban. Legalábbis nem azonnal, hanem sok év alatt roncsol.
Közben a hülye fórummotor megette a hozzászólásom...
(#21) dabadab:
A függőség gyors kialakulása LSD és heroin relációban lett leadva, 1-szeri LSD fogyasztás és 2 heroin-injekció. A kurzust egy doktorált kémikus tartotta, nekem hitelesnek tűnt.
Drog nyilván sokféle van, sokféle hatással, ahhoz én nem értek, nem vagyok szakembere.A kurzus ugyanakkor a tiltás sikertelenségéről is megemlékezett, mint USA alkoholtilalom, Gorbacsov-korlátozás, meg a magyar cigaretta-korlátozás, áremelés, amire a reakció az ukrán szenny import.
Az oktató vizsgált laborban sok cigarettát, bizony az ukrán csempész az nem ilyen tiszta és ellenőrzött, mint a linkeltek...Meg még az nyelődött el, hogy a kemény drogos átlag 4-5 év alatt éri el a mélypontot, egy alkoholista pedig 10-15 év alatt. Ez a kiadott jegyzetben volt.
Megjegyzem, az alföldi hígított alkoholos ital fogyasztása a folyószabályozások előtti fertőző vizek idején is ott figyel a füzetemben, de nem voltam ott, nem láttam. Viszont nem én találtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mint mindig, akkor és csakis akkor!!!Nem promóciós anyag, saját tapasztalat és abból adódó gondolatmenet.Meg kell...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest