Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg transmission-daemon kéne torrenthez.
Szolgáltatásként fut, beépített webes felület és a kodi is kezeli, tudod abból is vezérelni.
És mielőtt valaki beszólna van wines verzió is, én is azt használom. -
tomazin
veterán
En eleg sok klienst kiprobaltam, win alatt nekem a deluge nyert. Alapbol van kliens-server oldala, addonnal webes is, rss-re nekem nem volt szuksegem. Ami viszont fontos volt, hogy ne zabaljon eroforrast. Ha utorrent akkor viszont ne az ujat, kicsit utanaolvasni melyik az ajanlott.
Jah nekem 30wot eszik, csak viszonyitaskepp.
-
sagit
veterán
Frankó kis gép lesz, használd egészséggel a házat.
Én itx lapot raknék bele, az nem lóg be az odd alá, PCI-e riser meg ígyis-úgyis kell. Bár itx ben ugyan ez gondolom drágább.
-
AGE-T
őstag
Köszönöm!
Ez a legózás szerintem nagyobb fun, mintha megvennél valamit aztán csak használnád. Persze te meg megspórolod a fejfájást, ami esetleg ezzel jár. Remélem most nem futok bele semmi olyanba, ami nagyon felborítaná a történetet.TV elől ok a vezetékmentes irányítás, de jobb lenne mobilról és néha távolról is elérni a masinát. Értsd, nem lokális hálózatról.
-
Tuomas
addikt
Jó kis cikk lett
Nemrég én is hasonlón törtem a fejem, hogy építsek, vagy készen vegyek, végül egy nas mellett döntöttem, mert nem volt sok türelmem ahhoz, hogy alkatrészenként utánajárva, egyesével szerezzem be a dolgokat, rakjam össze és konfiguráljam, szóval emiatt külön tisztelet
Ami a távirányítást illeti, és most bocsi ha nagy hülyeséget írok, de mint írtam, nem mélyedtem bele, egy sima, vezeték nélküli egér + kompaktabb billentyűzettel nem lehet megoldani?
Persze ez csak szobán belül működne.
Ha a más helyszínről, helyiségről szeretnéd elérni, akkor esetleg hálózati megosztással lehetne megoldani
Egy példa rá: létrehozol egy megosztott mappát, amit total commanderrel elérnél bárhonnan, erre teszem azt tudsz letölteni torrent fájlokat, és igazából ha a torrent alkalmazásban be tudsz állítani egy mappát, amit folyamatosan monitoroz, és ha új torrent kerül bele, automatikusan megkezdi a letöltést az előre megadott mappába, akkor már ez a része meg van oldvaMindenesetre biztos hogy fognak nálam jobban hozzáértők is írni, szóval nem szaporítom a szót
Csak így tovább a bütyköléshez
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- joghurt: frenda dsttöytoi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest