- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
nincs routerem, kozvetlen van a gépre kötve a modem
AP-t nem tudom mi, bridge módrol csak olvastam de sosem állítottam ilyesmitDe ugye két különböző modemmel is kipróbáltam
a ping se mindig megy de sokszor megy de olyan is van hogy elsőrew jó másodiknál nem érkezik válasz harmadiknál újra érkezik
Azt vettem észre, hogy mikor indul akkor kezdenek nehezen bejönni a lapok majd egyszerre nem jön be semmi vagy csak a lap fejléce
szoftveres dolgot kizárnám mivel ugyanez a gép az átkötés előtt ugyanezzel a modemmel tökéletesen működött
és ha a modem sokáig ki van kapcsolva és a géppel együtt kapcsolom be pl 3 körül akkor majdnem mindig pontosan 6-ig jó, de ha nem kapcsolom ki akkor a gép bekapcsolása után sem csatlakozik fel illetve illetve ha felcsatlakozik is nem jönnek be oldalak
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest