- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
nincs routerem, kozvetlen van a gépre kötve a modem
AP-t nem tudom mi, bridge módrol csak olvastam de sosem állítottam ilyesmitDe ugye két különböző modemmel is kipróbáltam
a ping se mindig megy de sokszor megy de olyan is van hogy elsőrew jó másodiknál nem érkezik válasz harmadiknál újra érkezik
Azt vettem észre, hogy mikor indul akkor kezdenek nehezen bejönni a lapok majd egyszerre nem jön be semmi vagy csak a lap fejléce
szoftveres dolgot kizárnám mivel ugyanez a gép az átkötés előtt ugyanezzel a modemmel tökéletesen működött
és ha a modem sokáig ki van kapcsolva és a géppel együtt kapcsolom be pl 3 körül akkor majdnem mindig pontosan 6-ig jó, de ha nem kapcsolom ki akkor a gép bekapcsolása után sem csatlakozik fel illetve illetve ha felcsatlakozik is nem jönnek be oldalak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest