Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
TheProGamer
üzenetére
Ja, csak a csendőrők segítettek szépen felpakolni az embereket a vonatra (később fel is oszlatták őket), és másutt a nem zsidók általános ellenállással, gerillaakciókkal hátráltatták a deportálást.
Igaz, a deportálás szövege (munkatábor, nem lesz gond stb.) ugyanígy a polgári neveltetésű emberek strucc viselkedésére hajtott, csak ezzel ugye a zsidókat próbálták csőbe húzni.Úgy tanultam, Magyarországon a deportáláshoz egy pár száz fős adminisztráción kívűl elég volt a csendőrség "szíves segítsége". Namost ha mondjuk 10 csendőr visz 100 zsidót, aki úgy dönt, hogy most bizony megszökik...
Hagyjuk, nem hibáztatni akarok senkit, csak az együttműködés erejére próbálok utalni.Minden bizonnyal én sem cselekedtem volna úgy.
Aktív témák
Hirdetés
- Because you're on television, dummy!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest