Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Ez egy elegge bevalt modszer. A MET-fele gazbiznisz is igy ment.
Kicsiben meg nagyjabol az egesz orszag igy mukodik. Semmilyen allami megrendelesnek a kozelebbe sem tud kerulni egy ceg piaci alapon. Vagy leadjak a jattot a meloert, vagy elviszi egy bennfentes, kiveszi a nagy penzt, es az aprobol megcsinaltatja azzal, aki talan ert is hozza. Meg persze a harmadik bevalt modszer, hogy nem is a beruhazas a lenyeg, az eleve azert kerul kiirasra, mert hulyen venne ki magat,ha odaszolnanak brusszelbe,hogy a kovetkezo adag penzt ne az allamkincstarnak, hanem Tiborcz privat szamlajara utaljak. A 25 milliard valoban eleg durva az 500 milliohoz kepest. A teljes osszeg,ami az Orban klanhoz vandorolt ezzel a modszerrel az elmult 10 evben, az ovatos becslesek szerint nehany ezer milliard forint, a batrabbak szerint tizezer felett van. Ebben az a kemeny, hogy Budapest eves koltsegvetese kb. 400 milliard forint.
Ennel meg Meszaros Lorinc bevallott vagyona is tobb,es o csak egy bohoc a kirakatban. A valoban fajsulyos arcoknak van annyi esze,hogy kerulik a nyilvanossagot. -
kenwood
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
En is ugy gondolom, hogy ez nagyon necces lenne, de a multheti misen Kossuthon sajnos utalgatott mar ra a bolcs vezer. Azt nem tudom, milyen mertekben, de abban biztos vagyok, hogy valamennyire diszkriminalva lesznek az oltasra varok iden nyaron.
Nem baj,majd a beoltott nyugdijasok eletet lehelnek a vendeglatasba ... havi 47 ezerbol
-
kenwood
veterán
Nekem az egyik kotelezo oltas utan ket nappal olyan sulyos tuneteim voltak, hogy ket hetre korhazba kerultem.
Veseosztaly. Valami PSGN, vagy mi volt.
Szerintem az is ruszki vakcina volt, csak nem most,hanem '88ban kaptam
Eleve nem vagyok az oltasi lista elejen,emiatt meg hatrebb fogok szerintem kerulni. Raadasul nemreg szteroidot kaptam egy gyulladas miatt, ami utan szinten nem a legjobb oltasra menni.
Alig varom mar,hogy bejelentsek, iden nyaron oltas nelkul meg a wcre se mehetsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa EVO
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Konteó topic
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest