Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem mai napig ez van
Kicsit csicsás (a régi dizájn szerintem sokkal jobb volt), de én akkor vettem, amikor kellett koliba, munkahelyre és otthonra is egy olyan gép, amin tudok dolgozni (koliba/otthon akár játszani is). Na meg kellett volna valami, amin az egyetemen is tudok bemutatózni. A 2-3 gép+laptop kombó helyett lett ez, és el vagyok vele mai napig.Először mindig leszólnak a mérete miatt, de amikor elkezdek demozni vmi hardvert intenzíven használó dolgot, és a csúcsszuper HP Elitebook, meg egyéb cuki kis gépek még a bootolásnál tartanak, akkor azért a szoftverfejlesztő kollégák elgondolkoznak (és még arra is jó lehet, hogy a mérnöki hasat leadhassák
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit csicsás (a régi dizájn szerintem sokkal jobb volt), de én akkor vettem, amikor kellett koliba, munkahelyre és otthonra is egy olyan gép, amin tudok dolgozni (koliba/otthon akár játszani is). Na meg kellett volna valami, amin az egyetemen is tudok bemutatózni. A 2-3 gép+laptop kombó helyett lett ez, és el vagyok vele mai napig.
).