- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Csak nekem hiányzik ezeknek a változatos méretű kijelzőknek a felbontása? Mert például alig kapni fullHD-s kijelzőt 16" méret alatt. (Tudom, a Dell Studio ilyen például.) Márpedig komoly munkára a 768 soros HDReady nevetséges. Akár forrás, akár webes tartalom, a grafikáról már nem is beszélve.
-
Behozza ezt hamarosan az Acer, csak nagyon oda kell figyelni.
Pl. kellene egy normális billentyűzet. Dell, HP, Lenovo már a belépő kategóriájukban is jobb minőségű billentyűzetet ad. Ezt azóta sem tudta elérni az Acer.
Azt is meg kell jegyezni, az eredetileg is távol-keleti gyártók közül az Acer fejlődött a legtöbbet minőségben. -
rudi
nagyúr
Most a legtöbb gyártó ebbe az irányba mozdul. Az egész kulcsa a Boston-Power újfajta cellája. Az Asus, HP meg még tán pár márka már használja őket egy ideje, de többen is ezzel a kvázi "más tollával" ékeskednek mostanság.
-
audi100td
nagyúr
mi az hogy extra biztonsag? nekem ez nem mond semmit

pff, ez sok ertelmetlen marketing maszlag tenyleg kell ide? jo, tudom, reklamblog, na mindegy...
-
alamuszi
senior tag
Hát ebből az Acer 65xx az valóban komoly darab, a többi meg mese szokás szerint. Szóval Acer politika ide, vagy prohardver cikk oda, ebből a TM 65xx az jó a többi meg nem kellene, ennyi.
-
vakarcs
aktív tag
nekem az uzleti gep hallatan tuti nem az acer fog eszembe jutni ezek utan sem...
-
kerelo
aktív tag
"új energiatárolók 1000 töltési ciklus után is képesek kapacitásuk 80%-nak leadására," Ha ez igaz,akkor ez nagyon fontos, és hasznos újítás

-
Z86
őstag
Fura acer gépeket dokkolóval látni.
Amúgy vannak 12,1" és 13,3"-os üzletiek pl. dellnél hp-nál stb. -
.mf
veterán
Csak 14, 15,6 és 17"? 13,3, 12,5-12,1" már nincs is üzleti kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Viccrovat
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest