Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
hat en mint atlagfelhasznalo, nekem speciel a jatekokon kivul mindenre eleg a 7eves dual coreom is
csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet
ugyhogy egyelore marad ez.
egyebkent lesz ra szerintetek lehetoseg hogy kicsereljem/tessem a kijelzot valami jobbra?kicsit amugy lama vagyok ehhez, inkabb csak hasznalom a gepet, de gondolom ez az ulv valami vekonyitott verzio hogy beleferjen, a turbo az hogy megy? mert alapbol 1.7gigahertz, ez eleg kevesnek tunik mas hasonlo arban levo gepekhez, de a turbo segit rajta, ez tulmelegedesseljar esetleg vagy hogy megy ez? tok automata az egesz? tulajdonkeppen vehetem ugy is hogy 2.5on megy folyamatosan ha epp arra van szuksegem? vagy azt azert nem birja huzamosabb ideig? ebben a gepben ket kulon hely van a winyoknak? ha vennek bele ket ssd-t azt is lehet? koszi.
-
-
darvak
senior tag
Kb nekem is azok a dolgok nem tetszenek, amiket felsoroltál a cikkben. Pont ezért volt jó olvasni, grat

Tudom, h milyen merevséget várhat el az ember egy lapos lapostól, de én valahogy nem tudok megbarátkozni az ilyen "felépítménnyel".
Jól látom a zsanér annyit fog, h lendületből magától lecsukódik a kijelző? Bár modik pillantásra ez inkább szándékosnak tűnik.
A GT640M tulajdonképpen kicsit túlszárnyalja a GT555M-met, nemde?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Amazon Kindle
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak szeretnek jatszani barmivel, meg egy par evig, es aggodom, hisz ezert vennek egy i7et hogy idotallo is legyen. hasonlo aron tudnek venni dell xps17et de az egy batar nagy gep, azzal nehezkes lenne bevagodni az agyba megnezni egy filmet
ugyhogy egyelore marad ez.