- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
nos megint itt vagyok.. már egy ideje használom a spb mobile s. 3. at és továbbra is nagyon elégedett vagyok... bár a sok program és a kezelőfelület elég sok ramot elvesz.. lehet egy kaiser-re kéne váltanom az mda vario II-t
na de lenne egy kérdésem is... nemrég találtam egy az időjárás widget-et buheráló cuccot ami annyit csinál elvileg hogy a met.hu adatait tölti le.. igy több magyar város érhető el.. le is töltöttem a tpl file. de sajnos nem találtam semmit hogy mit is kell ezzel kezdenem.. hova tegyem? tud valaki segíteni? [link]
off
jah egy más probléma nem a mobileshellel.. valamiért a windows media player update library funkciója nem működik.. a fileokat megkeresi de az adding filenél pár " kocka" betöltődése után lefagy.. próbáltam hogy leveszek a kártyáról fileokat hátha sok neki a cirka 750 file de ugy is lefagyott. volt már másnak is ilyen problémája? megoldás ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Viccrovat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest