- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"a Windows 10-nek nincs lényegesen nagyobb hardverigénye, mint a régebbi verzióknak"
Ezen kijelentés előtt, meg kellet volna nézni, hogy a háttértár felé mennyire intenzív I/O-t generál, és mennyire befolyásolja ennek a késleltetése a felhasználói élményt. Nem HDD-SSD viszonyában értem, az egyértelmű helyzet, hanem SSD-SSD viszonyában!
Szerintem játékra akkor lesz alkalmas, ha kigyomlálják belőle a rengeteg extra / aminek 90% felesleges játékhoz / funkciót, ami a háttérben futva rapszodikusan eszi az erőforrásokat és variálja a responzivitást.
Tudom hogy az üzlet, hogy minél többet tudjon, de ez ellent mond a használhatóságnak, amikor a gép képességeit közel 100%-ban kellene kihasználni. Szóval el kellene dönteni hogy mit akarnak, mert mindent egyszerre nem lehet.
Ezektől függetlenül, ha egy régi játék W7-re van optimalizálva, akkor nem szabad csak azért, mert "MS azt állítja" W10-re váltani, mert azzal minden jobb lesz...A francokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest