Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv mindenkinek!
Engedelmetekkel elmondanám mit gondolok:
- megértő a szexben/jó szerető - Nos ha asszonkának valóban fáj valamije/beteg, akkor nyilván az az első ami eszembe jut hogy hogyan tudnék segíteni neki, hogy kényelmesebben feküdjön, és nem állok neki drámázni. Viszont mikor egyhuzamban xedszer jön valami béna dumával, akkor igenis kiverem a hisztit. Ha én képes vagyok fél órán át sikálni az egy hete száradt pörköltös edényből a félig oszlásban lévő dzsuvát, akkor ő se hőbörögjön azon hogy megint lesz 3 orgazmusa

Ahogy többit végigolvastam nem találtam kivetnivalót
Azokban 99%-ban egyetértek
-
groth99
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére
10 hónap még nem a világ, 10 év már inkább
Na jó,nem szivatlak tovább. Én még csak másfél éve "jöttem össze" a barátnőmmel (elnézést a szóhasználatért,de most nem jutott eszembe valami jobban ide illő kifejezés), és reményeim szerint jövőre lesz esküvő is
Apropó: Te nem gondolkodtál még esküvőn? 
-
degu
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hat igen!
Amikor megprobalok elsurranni a mosogato mellett...akkor az jut eszembe,hogy O meg dolgozik /ejjel!/...es mar suhan is a *galya*...
Az 1000 lyuku cipot meg ne cikizzetek! Honnan tudjatok,hogy mekkora a labam?
-
degu
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hat ez parameterezes kerdese!
Azt hiszem mindenki maga allapitja meg,hogy mi az,amit a masikban meg el tud viselni.
Azzal egyetertek,hogy alapvetoen,az elet fontosabb dolgaiban meg kell egyezniuk,de hogy ezen felul/kivul mi az,ami belefer a kompromisszumba az az elo kapcsolatban dol el.
Evekkel ezelott tortent,hogy egy izben kimosta az edzocipomet a parom,miutan kifuzte belole /mind az 1000 lyukbol!/ a cipofuzot.Reggel,amikor felkeltem,hogy bevonszoljam magam a *banyaba* kirazott a hideg,amikor eszembe jutott,hogy be kell fuzni a cipofuzot!
/Q*rvara nem birom a pepecselos,idegolo melokat/
Legnagyobb megdobbenesemre a cipokbe befuzve a fuzo! A parom addig nem fekudt le,amig meg nem csinalta nekem...
Bagatell aprosagnak tunhet a dolog,de engem nagyon meghatott.Egy kinos melot atvallalni a masiktol,csak azert,mert tudom,hogy Neki nehezebb,mint nekem...hat ez az onzetlenseg! Ezek utan nem erzem terhesnek,hogy reggel /mivel nagyon nehezen ebred/elerakjam a kv-t tejjel,cukorral.Es ez nem egy egyedi aprosag meseje akart lenni,hanem egy mentalitas peldaja./Persze ettol meg nem lettunk *tokeletesek*
/ -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez nem erről szól.

Örülök a bodlogságotoknak, és vigyázzatok egymásra.
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Így van. Az ember hasonló érdeklődésű embert keres párjának. Ha annyira nagyon külünböznek, előbb-utóbb visszaüt, és oda a kapcsolatnak.
tom: 1,5 év együttlét, fél év együttélés után összeházasodtunk...

-
burgatshow
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Nagy cucc, akkor berakom én a mosógépbe és mosok egyet.

-
philoxenia
MODERÁTOR
El akartam olvasni a hsz.-eket, de 100!

Az íráshoz:
A házasságban a tartósság titka, hogy ne legyen olyan a másikban, amit abszolút nem tudsz elviselni. Ami nincs meg a másikban, annak a hiányát ki lehet bírni, de ha valami végképp taszít, azt nem szokod meg évtizedek alatt se... -
degu
senior tag
Az alapelvvel/oszinteseg,folyamatos kommunikacio/ egyeterek,de a kifejtest feluletesnek,es elnagyoltnak tartom.
A szemleletet is helytelennek tartom,mert igy,hogy tokeletes no-tokeletes ferfi olyannak tunik az elemzes,mint ha a futas kepesseget ugy vizsgalnank,hogy mit csinal a bal lab,es mit csinal a jobb...A futas arrol szol,hogy ezek mit csinalnak egyutt!
A tartos parkapcsolatban szerintem az a legfontosabb,hogy soha ne felejtsuk,szinte nap,mint nap ujra fel kell epiteni,karbantartani,meg kell kuzdeni erte!
Nem azt nehez elviselni,ha egyszer-egyszer faradt a sexhez,vagy...faj a fejem/nincs kedvem hozza,hanem a masik fel egyeniseget ! esetleg minket bosszanto szokasait,
tulajdonsagait,nem az elvart modon valo reagalasat szituaciokra/problemainkra.Es a megertes/elfogadas nem aldozatkent valo felfogasat,mert ha ugy erezzuk,hogy *aldozatot hoztunk* akkor azert cserebe varunk valamit! Amit,ha nem kapunk meg,akkor becsapva,
kihasznalva erezzuk magunkat!
Szoval ez a *tokeletes no,tokeletes ferfi* humor szinten lenyugozo,de az elet nem arrol szol-szerintem-hogy a tokeletes no megtalalja a tokeletes ferfit,es az eredmeny a tokeletes parkapcsolat...
/hogy mast ne mondjak a szadista,es a mazochista paros!
/
Mindezt mondom hosszu parkapcsolat utan,amit ket teljesen kulonbozo,idegesito,sok rossz,es jo tulajdonsaggal rendelkezo ember mukodtet-eddig sikerrel...
A masik lenyeges parameter,hogy...valtozunk! Megtalaljuk a tokeletes ferfit/not,es az ido mulasaval a tokeletes ferfi/no bosszanto,idegesito,unalmas partnerre valik! Es ha ilyenkor arra gondolunk,hogy ez nem az az ember,akit megismertem,es megszerettem,akkor mar vege is van a dolognak.
Igy hat azt is mondhatnam,hogy meg lehet talalni a tokeletes ferfit/not,de nagy
valoszinuseggel az csak deltate ideig letezik!
Hat akkor tegyuk egy picit lejjebb a lecet!
-
ladybug
őstag
Azt hiszem, nem értitek, mit akarok mondani.
A tökéletes férj a tökéletlenségével tökéletes. Nem kaméleon, nem egy csodabogár, nem egy szőke herceg. Egy ember, a maga hibáival, aki azáltal lesz tökéletes, mert szereti a nő és a nő viszont, mert társa és barátja a nőnek, mert ketten alkotják meg a tökéletes (tökéletlen) egészet.
Mod: És, hogy ne csak mindig a férifakról essen szó... A tökéletes feleség is olykor hisztis liba, olykor házisárkány, olykor idétlen fruska, de ha a férj szereti és társának tekinti, akkor ő is tökéletes lesz neki.
-
Értem, hogy mit mondasz, de ne hidd, hogy ez egy extra eset, amit felhoztam, mert pl. nekem hosszú ideje csak ilyen eseteim vannak.
Írtad, hogy "ha mondjuk éppen romantikus hangulatban vannak", vagyis mindketten. Ha ez egyszer összejönne, akkor úgy örülnék neki, mint majom a farkának.
Feltételezem (a magabiztosságodból, és a szavaidból), hogy harmónikus kapcsolatban élsz, amin már csak keveset kell/lehet csiszolni. Vannak viszont olyanok, akiknek az alapoknál vannak a problémák, és ezért hoznak fel extrém példákat. Nekik (pl. nekem) ezek nem extrém esetek, hanem mindennapos problémák.
Igazad van, azért emeltem ki a hozzászólásodból a "kell" szót, mert ezt hallom évek óta, és már borsózik tőle a hátam. -
bambano
titán
válasz
blackberry7
üzenetére
mert különbség van a kiegyensúlyozottnak látszó és a kiegyensúlyozott között.
-
bambano
titán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Majdnem teljesen kizárt, hogy ne bukj le. És nem a parfümön fogsz, hanem máson.
-
bambano
titán
válasz
blackberry7
üzenetére
Azt nem értem, ha annyira késztetettek a pasik, de nem annyira a nők, akkor a pasik hova ugrálnak?
Miután a pasiknak van hova ugrálni, ebből következik, hogy a nők se olyan szendék ma már... -
ladybug
őstag
Nem, egyáltalán nem kell lesnie felesége minden kívánságát. Nem is ezt írtam. De ha mondjuk éppen romantikus hangulatban vannak, akkor ne az jusson az eszébe, hogy "hú, most kezdődik a F1-es futam" - bevallom erős túlzás, de látom te is csak azt ragadtad ki az előző hsz-emből, hogy kell.
Ha összhangban vannak, és érzik egymást, illetve kiismerik egymást, akkor szerintem ritka ez az extrém eset, amit felhozol, és semmi szükség a gondolatolvasásra. A párkapcsolatban nincs olyan, hogy az egyik fél mindig lesi a másik kívánságait, és folyton ő igazodik a másikhoz. Pont az lényeg, hogy egymást elfogadják olyannak, amilyen, és egymáshoz alkalmazkodjanak. Néha még a kívánságlesés is belefér, de annak szerintem mindenki tudja, hogy mikor van helye.
Ha pedig van ilyen eset, amit felhozol, akkor azt is megoldják együtt. Meg kell találni "a fonalat" a másikhoz, hogy segítsünk neki, ha baja van, hogy örüljünk vele, ha nagy öröm éri, hogy netán békén hagyjuk, ha elege van.
-
Mit jelent az, hogy "ha kell" és az hogy "ha a helyzet úgy adja"??
A férjnek egyfolytában azt kell lesnie, hogy a feleség éppen mit szeretne?
Úgy értem, mi van, ha pl. a férjnek romantikus hangulata van, a nőci meg arra vágyik, hogy jól megmondják neki a tutit, vagy fordítva?
Tényleg érdekel, hogy ezt a hölgyek hogy gondolják, mert sajnos nekem még nem sikerült kitalálnom, és sosem jó, amit alakítok, hiába erőlködöm, és akkor sem, ha nem erőlködöm...Bennem kezd kialakulni az a kép, hogy: Az ideális férj gondolatolvasó. Pont, nincs tovább.
-
-
ladybug
őstag
Az arany középutat kellene megtalálnod.
Nem kell úriembernek lenni minden helyzetben. Hízelgő ugyan, hogy a férfi kinyitja a nő előtt az ajtót, hogy lesegíti a kabátot, hogy kóstolja a bort az étteremben...stb. Egy ideig. Egy idő után már a nő is vágyik egy kis "vezetésre", egy kis önállóságra.
A másik véglet is sántít. Ne legyél tapló, mert a nő egy ideig csak nyeli a megjegyzéseket, beszólásokat, egy idő után kaffog, majd ordít, és utána jön a nagy kirohanás, amit a férfiak időnként kevernek a hisztivel. Aztán pedig elege lesz, és otthagy.
A tökéletes férj egy kicsit egyvelege mindennek. Úriember, ha kell. Romantikus lovag, ha a helyzet úgy adja. Suttyó, lusta disznó is időnként. Ső, néha tapló bunkó is.
És ez így van rendjén. -
tildy
nagyúr
válasz
blackberry7
üzenetére
Azért za úgy fogad el ahogy vagynak is vanna határai.

-
blackberry7
csendes tag
De ez nem igaz!! Most én mondom, hogy nem kellene általánosítani! Úgy tűnik, te még nem találkoztál egy normális csajjal, aki úgy fogad el, ahogy vagy! De ami késik, nem múlik!

Ezért tényleg nem kellene "kivetkőznöd" magadból és parasztként viselkedni. Mert ha így teszel, szerinted olyan csajt fogsz vonzani, aki komolyan érdekelne téged?

-
Crystalheart
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mármint fontosabb, mint a barátnő megléte. Most szokásomtól eltérve én fogalmaztam kicsit kuszán

-
venember83
nagyúr
válasz
Crystalheart
üzenetére
Fontosabb mint mi?

-
Komondor
csendes tag
Na igen...
Valaha én is azt hittem, hogy a nők valóban ezt akarják.
Lovagias, megértő, humoros, romantikus satöbbi.
Igyekeztem is ilyen lenni, de kiderült, hogy így egyetlen nő nem is vett komolyan.Amikor már tele lett a hócipőm a csalódottságommal, paraszt lettem velük, és azt vettem észre, hogy minél inkább lábtörlőnek használok egy nőt, annál inkább ragaszkodik, és annál férfiasabb vagyok a szemükben.
Valahogy még a fejük sem szokott fájni.Igazából kurvára unalmas és megterhelő, mert valójában pont az a romantikus balek vagyok, mint ami a cikkben le van írva, de mélyen titkolom.
-
Crystalheart
őstag
válasz
blackberry7
üzenetére
Na azt látod én sem tudom, de ezek szerint valami mégsincs nála rendben, csak max. elvilag és látszólag.
Bár édesanyám már többször kifejtette húgomnak, amit véletlenül meghallottam, hogy szerinte minden pasi egyforma, mind csak dugni akar és nincsenek érzéseik, attól függetlenül azonban szerintem azért a többségre ez nem igaz. Legalábbis merem remélni, még ha inkább az én viselkedésem is tűnik rendellenesnek a többiek között (az is). Van nekem 7 osztálytársam, mind fiú, 20-25 évesig, és közülük 5-en nagyjából minden szünetben az iwiwen meg a myvipen csorgatják a nyálukat a lányok fotóira, nem is beszélve arról, ha néha betéved egy nőnemű egyed a "gyár" folyosóira. Szünetekben pedig a kocsik és a PC mellett még a "csajok" merülhet föl témaként. És tőlem ez a világ annyira messze áll... Persze ésszel nem képesek fölérni, és csak mondják, hogy majd "én is elkezdem", meg majd "én is elég érett leszek" meg ilyenek. Pheh...
-
blackberry7
csendes tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ilyen példát én is tudnék írni... Van egy kollégám, aki cirka 5 éve "kommandózik" körülöttem. Hiába mondom neki 150xre, hogy NEM, akkor is bepróbálkozik sokszor. Nem kapcsolatot akar, ez egyértelmű, csak kalandot. Még ha bejönne, mint férfi, akkor sem ugranék bele egy ilyenbe, hiszen ismerem az élettársát, és még sorolhatnám...... Mondhatom, hogy jó barátok is vagyunk, mert elég sokat, sokmindenről tudunk beszélgetni, őszintén, és számíthatunk is egymásra sokmindenben. Szóval nekem elég érthetetlen, mért viselkedik így egy elvileg kiegyensúlyozott kapcsolatban élő, gyermekes apa?
-
legiaap
félisten
válasz
blackberry7
üzenetére
Mert a nők nembírnak magukkal és rámásznak a pasikra és nehéz ellenállni ugye-ugye...
Ki is szakította le anno azt az almát a fáról?
Hát az Éva...ti visztek minket a kísértésbe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crystalheart
őstag
válasz
blackberry7
üzenetére
"és könnyebben beleugranak egy kapcsolatba és szakítják is meg."
Az én esetemben ez úgy néz ki - néhányszor megesett -, hogy jön egy lány, aki a barátnőm szeretne lenni, kommandózik körülöttem egy kicsit, aztán mikor rájövök, finoman megbeszélem vele, hogy ez így, velem nem fog menni. Senkinek sem menne
No, ezt nevezze akárki is "könnyű beleugrásnak". 
-
Crystalheart
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Hmm, a szappanoperák sablonos világában persze minden egyszerűbb.

-
Realradical
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A filmekből ismert, "hahh Bobby, hogy tehetted?!" jellegű szappanoperás jelenetekkel akartam csak szemléltetni.

-
Crystalheart
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
"Annyi, hogy a nők sokkal jobban tudnak titkot tartani és jobban figyelnek az apróságokra (nem mennek haza parfümszagúan, vagy talál az ember rúzsfoltot a ruháján)."
Én hapsi vagyok, de elképzetlhetetlennek tartom, hogy ha netalán megesne velem egy ilyen félrelépés (nem fog), ilyet elkövessek.
Ahhoz nagyon pancsernak kell lenni... -
Realradical
őstag
válasz
blackberry7
üzenetére
Igen mondjuk előfordult már olyan, hogy az asszony szexi félmosollyal, sokat ígérő arccal azt mondja:
-becsüld meg azt az egy boxeralsót ami rajtad van, mert holnapig nem mosok!
Amúgy szerintem a kapcsolatból való kikacsintás az nem nem-függő...a nők legalább annyit lépnek félre, mint férfiak. Annyi, hogy a nők sokkal jobban tudnak titkot tartani és jobban figyelnek az apróságokra (nem mennek haza parfümszagúan, vagy talál az ember rúzsfoltot a ruháján).
-
pink75
aktív tag
válasz
blackberry7
üzenetére
á, hülyeség
-
válasz
blackberry7
üzenetére
Ha csak a fizikai késztetést nézzük, akkor lehet, hogy igazad van, mert a nőknek nem mindig fizikai eredetű a késztetés. De ez a lényegen nem változtat.
Azon pedig el lehet vitatkozni, hogy mi a rosszabb; megszakítani, és evvel fájdalmat okozni, vagy titkolni, hónapokig, évekig, és folyamatosan hazudni. -
blackberry7
csendes tag
válasz
Realradical
üzenetére
Bezzeg ha véletlen nem találtok a szekrényben tiszta zoknit eléggé morcosak tudtok lenni.

-
Boxiné
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Dehogy a férfiak szeme fejlettebb. Pont, hogy a nőké, mert minden apróságot észrevesznek, amit ti nem.
Pl. a filmes bakikat! 
-
Realradical
őstag
Valahogy úgy!
Mondom ezt mint nős ember
Egyszerűen a nők nem látják, hogy a férfiak szeme sokkal fejlettebb, mint a nőké. Van ugyanis egy speciális filter beépítve ami csak a lényeges dolgokat engedi eljutni az agyig. (opcionálisan a hallásra is kiterjedhet)
Ezért van az , hogy a férfi egyszerűen nem észleli a zoknit a földön, vagy a csíkot a kádban (sose láttam szerintem nem is létezik
)
Úgy tudnám összegezni, hogy szívósabbak vagyunk.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Ebből látszik, milyen egyszerű a férfi lélek!

-
Realradical
őstag
Nos ez kell a nőknek itt remekül össze van foglalva!

-
VIC20
őstag
Terjed már itt is a hülyeség...
Inkább meghallgatom a régi "A nő"-t, meg "A férfi"-t a L'art pour l'art Társulattól, és egyből jókedvre derülök!

-
Gh0sT
addikt
válasz
donsergiooo
üzenetére
''Jól mondtad, a hűség egy ígéret. S mint minden ígéret, felelőtlen, erőszakos és hazug. Azért felelőtlen, mert a hűség felvállalásakor olyan áruval üzletelsz, amely felett nincs hatalmad, amellyel nem rendelkezel. Ez pedig a jövőd.''
-
Anulu76
csendes tag
Öreg barátom mondogatja, 35 évi házasság után:
"Akkor lesz tartós egy házasság, ha el tudjátok viselni egymás sz@ros bugyiját is..."Sok-Sok türelem kell egy kapcsolathoz.

Más
Haver azért nem vette el eddig a barátnőjét (10 éve együtt vannak) mert nem akarta lekötni magát. De azért 2 éve felvettek egy 8millás hitel, közösen

mod: Ja, és a 2 gyerekem kisebbséginek fog számítani, ha nem válnak el a szüleik?
Ez is trend??? Sztem beteg a világ 
-
legiaap
félisten
válasz
blackberry7
üzenetére
Ebben a pontban nem sok mindenben értek egyet veled.
- A nők hűségesebbek...na ez az amit a mai világban kizártnak tartok. Sajnos a ami világ a feje tetejért állt. A tehén ba...a a bikát. És elég csak körbe néznem és mit látok...a nők csalnak többet...a nők szedik fel a pasikat. Játszadoznak vele, azt ott hagyják.
- A lányok korábban vállnak felnőtté...na ez a másik dolog, amiben nem adok igazat. Lehet testileg igen, de fejben abszolúte nem.
A többi mondókát rendben van.
A cikkírónak annyit: Jó cikk lett. -
brownus
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
hmm, majd keresek nektek svéd o.-i trend-ről linkeket... ott átlagban egy nőnek minimum 2 férfitől gyereke van de már egy harmadikkal él
rengeteg válás van náluk (is) -
groth99
csendes tag
"időnként barkácsmester" - Hát, ott tart a mai világ, hogy villamosmérnökként is csak vonogatom a vállam, hogy mi a baja a DVD-nek. Amíg a hokedli volt a legbonyolultabb háztartási felszerelés, addig ez működött.
Vágd földhöz izomból. Természetesen utána sem fog működni,de legalább tudni fogod,hogy miért nem.
Amúgy egyetértek ezzel a cikkel, várom a "folytatást" - a tökéletes házasságról
És szerintem is a "tökéletes férj" címre nem a nők kellene inkább vágyakozzanak,hanem a férfiak
Még valami: nem értem ezt a mai trendet...rengeteget hallok olyan sztorikat,hogy vki meglátott vkit az utcán,és a "megismerkedés" 2. lépése (az első a rövid bemutatkozás) máris a szex,és néhány aktus után rájönnek,hogy az Isten is egymásnak teremtette őket,és hogy megtalálták a Nagy Ő-t. Aztán meg pár hét,vagy jobb esetben pár hónap után szakítanak,mert valamiért a Nagy Ő átváltozott Nagy Ó-ra. Aztán szakítás után megint látnak vkit az utcán/buszon/diszkóban/akárhol,és kezdpdik az egész elölről. És így szépen végigzongorázzák az ábécét,mire tényleg rátalálnak a Nagy Ő-re... Igazából kell ez az embereknek? Jó,tudom,jó kis kalandozós életük lehet az ilyenek emberkéknek (ha más nem,szex terén biztos),de lelkileg és erkölcsileg teljesen kifordulnak közben - már ha egyáltlán lesz erkölcsük még ezekután -, felborul az értékrendjük,és sztem 90% az esély,hogy az igazi Nagyon Nagy Ő-t is előbb-utóbb megcsalják,mert ehhez az éltestílushoz,beállítottsághoz szoktak hozzá. És innentől megindul a lavina,hacsak a híres Nagy Ő nem egy hihetetlenül megbocsátó és szerető úriember,aki még a félrekúrást is képes megbocsátani. Természetesen nem nehéz kitalálni,hogy a férfiak hány százaléka ilyen: baromira nem sok.
Tanulságot meg végső következtetést meg hasonlókat nem vonok le az egészből,aki ezt olvassa,biztos elég nagy ahhoz,hogy ezen végig tudjon gondolni,és leszűrje a megfelelő következtetéseket. -
válasz
donsergiooo
üzenetére
Okés, elfogadom, hogy nem értem.

OFF
Már milliószor próbáltam megérteni vallásos embereket, hogy miért és mitől hisznek, de még sosem sikerült. Olyan indokokat fogalmaztak meg, amik számomra érdektelenek, vagy nem helytállóak. Talán azért, mert az én értékrendem is közel áll az övékhez, és csak néhány helyen tér el. És ha már így van, akkor minek a hit? Olyan, mint egy bilincs. Ha nincs rajtam, akkor is ugyanazt teszem, csak szabadabb szívvel, és nem azért, mert valaki azt tanította, hanem mert így érzem jónak. Na mindegy, nem offolok tovább...
ON -
válasz
donsergiooo
üzenetére
Nos, anélkül, hogy vitáznék a hiteddel, megjegyeznék valamit:
Azt senki, de senki nem tilthatja meg senkinek, hogy gondolatban ne csalja meg a másikat!
Az viszont igaz, hogy ha már ez megtörtént, és nem csak egy "felfrissítő kaland" volt (még mindig gondolatban), akkor már el kell kezdenie gondolkodnia annak, aki ezt elkövette (nyilván ez lehet bármelyik fél egyforma eséllyel), hogy van-e valami gebasz a kapcsolattal. Jobb minél hamarabb. Lehet, hogy ez (még) nem jelent semmit, de lehet, hogy igen.
Amúgy a nők gyakrabban csalják meg a férfiakat (tettekben, statisztika szerint), mint fordítva, csak ezerszer ügyesebbek ennek eltitkolásában, többek között azért, mert fontosabb nekik az ügy, és több energiát fordítanak rá. -
blueMerle
veterán
válasz
donsergiooo
üzenetére
Abszolut tiszteletben tartom a hited de ezt itt ebben a formában nem kellene eröltetned, mert ku*vanagy flame lesz belöle.

-
donsergiooo
senior tag
"- hűséges – ami nem jelenti azt, hogy meg kell vakulnia, és nem nézhet meg más nőket. Viszont azt sem, hogy félrelép, még akkor sem, ha egyéjszakás kalandról van szó."
Hát ilyet még ide senki nem írt! De mi a hűség? A megcsalás nem csak tettel igazolható, hanem bizony a gondolatok a szívből jönnek ki! - az is amikor valaki "megkíván" valakit, tehát már szívében paráználkodott, vagyis megcsalta a társát!
Ugyanez, h ne kívánd felebarátod (itt jó sok mindent felsoról Isten igéje) javait!
Ez egy és ugyanaz a kategória!Ahogy mondja továbbá, hogy szív bőségéből szól a száj, hiszen a jó és gonosz gondolatok is szívből indulnak ki, nem a fejből!

Jah bocs nem olvastam végig a cikket, csak kiragadtam belőle! OFF ha nem normálisan válaszolnak rá!
Üdv!
ui: Isten félelme a bölcsesség kezdete, kutakodj mert nem vagy távol az igazságtól!

-
Protezis
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"...hisz valamennyire minden pasiban megvan ez..." - csak a nok kiolik belolunk
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Bizonyított tény hogy a férfiak perverzek, a nők pedig Nimfománok. Jó persze nem az összes, de a nők 90%-a nimfomán. Ez tény, csak ugye nem mindenki szokott azzal hencegni hogy: - Höhö, éjjel nappal kamatyolnék
-
orbano
félisten
válasz
blackberry7
üzenetére
a hűségre nem tok mit mondani, mert még nem nőtt be a fejem lágya, de az első pont az simán teljesíthető. de most már legalább tudom, hogy (ezek szerint) ez egy jó aduászom

de tényleg, miért olyan ritka ez?
-
blackmacs
senior tag
Na ez elég rövídke írás lett de a lényeg benne van!Csak el kellene fogadni hogy senki sem tökéletes.Ha meg nem megy nem kötelező senkivel sem együttélni.Sok ember lejjebb is tehetné a mércét meg nem ártana előbb saját magán elgondolkozni,átértékelni!
-
Stalker-2572
veterán
Ergo egy robot lenne.Erre kinek van/lenne szüksége?
Szerintem senki sem bánná, ha a párjának kevesebb rossz tulajdonsága lenne, viszont egy harmonikus párkapcsolatban benne van az is, hogy elfogadjuk a másikat minden hibájával együtt.
- megértő a szexben/jó szerető
Tetszik, hogy ezzel kezded.
Ki gondolná, hogy a nőknek ez ennyire fontos

ami nem jelenti azt, hogy meg kell vakulnia
Sajnos sok nő pontosan így gondolja
ami csak elretteni a férfiakat, hogy fel kell adniuk szabadságukat és ezért inkább nem mennek bele az eljegyzésbe (egy darabig).Többi ponttal egyet értek, talán még hozzá lehetett volna tenni, hogy jól keres

Ezek felpezsdítik

A házasságban a lényeg: a folyamatos kommunikáció.
bizony és még jobb lenne, ha a nők adnának magukhoz egy használati utasítást vagy egyszerűen csak midenféle logikai csavar nélkül tisztán és egyértelműen beszélnének!! 
Lehet anyuka egy jól menő cég oszlopos tagja, és apuka van otthon a gyerekkel.
Részemről SOHA
-
Alchemist
addikt
Ami engem illet, szerintem antiférjnek ideális vagyok (bár ezzel pont az ex-nejem nem ért egyet).

-
QuarK
senior tag
well said

[off]Ugye most nem kezdi el mindenki leirni, hogy o hanyat teljesit a fenti kriteriumokbol, es o igy meg ugy?
szerk.: ahah, veszmadar effektus[/off]
-
Dottore
addikt
az a véleményem, hogy akkor szeretünk valakit igazán ha a hibáit is szeretjük, és nem megváltoztatni akarjuk, hanem elfogadni azt. szval a tolerancia a kulcs.
-
-
ladybug
őstag
Bocs a személyeskedésért, dehát nem állíthatok másról vmit, amit nem tudok biztosan. A magam véleménye pedig biztos. A tapasztalat megint más, mintha ténylegesen tudja az ember, hogy ezek állnak az esetek mögött. (Fura ez az általánosítás. Inkább általánosítunk, minthogy kimondjuk, hogy ez a véleményünk?)
Ha a baráti körödben ez az elfogadott helyzet, akkor azt a férjek, férfiak köszönhetik magunknak.
Szerintem az embernek kell annyi kiállása legyen, hogy nem hagyja magát kihasználni. Szép dolog a szerelem, meg ha tényleg úgy véljük érezni, hogy megtaláltuk a nagy Őt, de akkor sem szabad teljes mértékben lemondani magunkról.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
blackberry7
üzenetére
Utálom az ilyen egysíkú általánosításokat. Ez sztereotípia. Kezdjem én meg azzal, hogy a nőknek kocsi, pénz és egzisztencia kell? Ez is hülyeség lenne. Egy részüknek biztos. De nem kezdek el a saját, egynéhány rossz tapasztalatom alapján általánosítani, mert azzal csak a saját szerencsétlenségemről beszélnék valójában. (Ki a hibás, a hülye faszik vagy az, aki hülye faszikat választ?)
-
blackberry7
csendes tag
TUDOM, hogy így is működhet.
Ezért írtam, hogy a férfiak nagy részénél... De szerintem a nők inkább hűségesek, mint a férfiak. Ez náluk sok esetben nem azt jelenti, hogy már nem kívánják a feleségüket/barátnőjüket, egyszerűen változatosságra is vágynak, annak ellenére, hogy esetleg kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek. Úgy értettem, náluk a fizikai vonzalom sokkal dominánsabb, szemben a nőkkel, akiknél (persze erre is van kivétel) a "lelki vonzalom" is ugyanolyan fontos egy kezdődő/friss kapcsolatnál is.Részlet egy cikkből:
"Kinek fontosabb a hűség?A párkapcsolatban évszázadokon át a nőé volt a nagyobb felelősség. Félt a
törvénytelen gyermektől, s ha a férfi elhagyta, a nő nyilvános megvetésnek
volt kitéve. Manapság ez a két tényező elavult.A közerkölcs azonban még ma is gyakran e túlhaladott nézeteken alapszik.
A leányok korábban válnak felnőtté, mint a fiúk, és a hűség ettől is függ.
És még valami: a lányok erősebben szenvednek a zavaró otthoni viszonyok
miatt, mint a fiúk. A hiányzó szeretetet megpróbálják partnerkapcsolattal
pótolni, ezért ragaszkodnak jobban a hűséghez. Gyakran nagyon fiatalon
vágyat éreznek az egyetlen, a hűséges partner iránt." -
Micsoda indulatokat gerjeszt egy cikk

Ennyire nem kell komolyan venni sztem.
A tökéletes feleségest pont azért nem olvastam, mert egyrészt. Nekem tuti más kell ...
Másrészt meg a tökéletes férj címre inkább vágyom mint a tökéletes feleségre.
-
Okés, csak vicc volt, 60 kiló vagyok vasággyal, és épp egy vasam sincs (csak az ágy).

Vladi: Ja, ha a bunkó BMW-sek kelendőbbek, akkor megtartom...

Gambit: Nem vagyok se 16 éves, se pattanásos, csak viccnek szántam.

Az 50 kiló kis túlzással helyes, és még montenbájkom sincs. -
Bash
őstag
Jó az írás, de címnek találóbb lett volna a Házi feladat vagy az Ultimátum.

-
brownus
veterán
válasz
blackberry7
üzenetére
ha egy férfi megkapja otthon a jó szexet akkor nem keresi másutt, sztem. ehhez az is kell, hogy a nő maradjon meg kívánatosnak a szemében! oda-vissza érvényes ez persze.
bár a robotnak még mindig csinos felesége van
(#3) joghurt, őszinteség és kommunikáció!!! mindent meg lehet és kell beszélni. ha a két fél szinkronban van.
-
Gambit
őstag
Azt ugye tudod, hogy ilyeneket, mint amiket Bici írt, jellemzően 16 éves, pattanásos, 50 kilós srácok írnak. 130kg tiszta izommal jó eséllyel indulhatna a Mr. Olympia címért, 3 milliárddal pedig benne lenne a 100 leggazdagabb magyarban, és nem valószínű, hogy csüt. du. a ph!-n olvasgatná a tökéletes férj definícióját.

Szerk: Ja, azt kihagytam, hogy a járműve BMW helyett inkább valami "tuningolt montenbájk".
-
ladybug
őstag
blackberry7: Miért működik a valós életben másképp? Az a természetes, hogy megcsaljuk a párunkat? Az a természetes, hogy ha nem megy a szex vmiért, akkor másvkinél keresünk élvezetet?
Képzeld el, hogy így is működhet a dolog. A tökéletesség nem egyenlő azzal, hogy vki tetőtöl talpig 10 pontos mind belsőleg, mind külsőleg. A tökéletességet azok adják, amiket a cikkben is leírtam, és nem kell akkor hű, de nagy dolgokra gondolni.
joghurt: Nekem spec nem az a fontos, hogy mennyit hoz haza a férjem, és nem is akarok élősködni rajta. Itthon vagyok gyes-en, és itthon is dolgozom. Gyerekfelügyeletet vállaltam, 2 tanítványom van, és sokat teszek bele én is a családi kasszába. Emellett nem szándékom nyaralni menni, és havonta új ruhákat venni. Ha szükségem van ruhára veszek magamnak, de ezt elég félévente is megtenni.
Szex - ha nem beszéli meg a pár, hogy mi a gond a szexben, akkor ott nem csak a szexben van gond. Le kell vetkőzni a gátlásokat,és beszélni kell róla, mert a testiség is nagyon fontos része a házasságnak. Ha a nő nem azt mondja, amit érez, akkor maga alatt vágja a fát.
A barkácsmestert nem úgy értettem, ahogy te, és a cikkben sem extrém, szakembert kívánó feladatokat említettem. Nem kell dvd lejátszót javítani, nem kell házat építeni. Apró-cseprő dolgokra gondoltam, amiért tényleg nem kell szakembert hívni - pl felrakni egy képet a falra.
-
Nabasszus, akkor mi a fenének vettem meg a BMW-t, gyúrtam ki magamat, hogy 130 kiló tiszta izom vagyok, és miért szedtem össze 3 milliárdot zsebpénznek...??
Ez most tényleg mind hiába volt?

A jó házasságban a két NEM között mindig van egy DE.

-
válasz
blackberry7
üzenetére
Szerintem nem kell álltalánosítani, hogy nem így vannak összerakva

Én már fogtam ki a szebbik nem képviselői közül is "nem jól programozottat"
Szóval nőböl is, és férfiból is van ilyen is, olyan is.
Vannak a szerencsések, akik nem találkoznak velük, és vannak a kevésbé szerencsések, akik lépten nyomon belebotlanak
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ott a pont.

-
venember83
nagyúr
"Ergo egy robot lenne." - Írjam vagy ne írjam?

Ja, hogy kicsit ON is legyek: nem is ezekkel a tulajdonságokkal van a baj, hisz valamennyire minden pasiban megvan ez, többé-kevésbé mindegyik, csak kérdés, hogy mennyire ~ valaki.
~: - türelmes, megértő, segítőkész, stb stb.
-
blackberry7
csendes tag
Szerintem az első két pont (figyelmes szerető és hűséges) a férfiak nagy részénél a kritikus pont, vagyis nemigazán tudják betartani... Persze azzal egyetértek, hogy ez lenne a tökéletes, de a valós életben másképp működnek ezek a dolgok, egyszerűen "nem így vannak összerakva".
-
joghurt
addikt
A legtöbb nő számára az a legfontosabb, hogy a férj hordjon haza elég költeni való pénzt. Ruhák, nyaralások, miegyéb.

Amit a szexről írsz, az szép, és jó, de mivel a nőknél egy kimondott mondat sosem azt jelenti, amit szó szerint jelent, itt is bejön a csavar. Ha a pasi baromira megértő, és anyuci nyavalygásait birkatürelemmel tolerálja, akkor rövidesen megkapja a "Már nem is tetszem neked, már nem kívánsz, biztos szeretőd van" stb. szövegeket.
"időnként barkácsmester" - Hát, ott tart a mai világ, hogy villamosmérnökként is csak vonogatom a vállam, hogy mi a baja a DVD-nek. Amíg a hokedli volt a legbonyolultabb háztartási felszerelés, addig ez működött. Vagy ha "csak" egy csapot kell megszerelni, az miért olyan egyértelmű dolog? A vízszerelőnek megvannak hozzá a célszerszámai, amit én most csak ezért az egy kalandért nem biztos, hogy megvennék.
-
nemtom mennyire vagyok gyerekecentrikus, de a többi stimmel.

-
DArchAngel
tag
Heh, ennyi?

Asszony akkor elégedett lehet velem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azokban 99%-ban egyetértek

/hogy mast ne mondjak a szadista,es a mazochista paros!
Én sose vágytam tökéletes nőre.

(Úgyis van fontosabb dolog is...)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)