- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Arra egy okostelefon is
Tudásban lehet elég az okosteló is, de szerintem az erre kicsi, nekem legalábbis biztosan. Lehet csak én vagyok ilyen maradi hogy telefonon csak telefonálni szeretek.
itt a PH-n nem szivesen forumoznek tablan.
Én mi az hogy, nagyon is
Csak legyen ócsó.
A kényelmesség meg borzasztóan szubjektív.A többieknek az otthoni gépre való alkalmasságra:
Kövezzetek meg, de nekem kevés lenne. Egyrészt a teljesítménybeli okok miatt (tudom, vannak izom laptopok, de annak az árából még izomabb gépet veszek, és videós dolgokra - tömörítés, effektezés - a minnél combosabb annál jobb elv érvényesül).
Ez a probléma persze átlagembernél nem áll fent, neki elég a kisebb teljesítmény is.
Viszont nagyon kéne a monitor + külön bill (egér ugye alap laptophoz is), akkor meg már ott vagyok mint egy "dobozzal" (tudom, mobilitás meg minden, de itt nem ez volt a kérdés, hanem hogy otthoni gépnek elég-e), csak drágábban.Számomra az optimálisnak a PC+tablet kombó tűnik, de akinek útközben kell melóznia, annak persze a laptop jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged