- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
aujjobba #265 üzenetére
Apple-nek van több portos töltője? Ha nincs, akkor nem gyári töltővel töltöd, és bukod a garit.
Ezen kívűl a több portos töltőket te külön megvetted, a gyári töltőkön felül.
Én is abba a csoprtba tartozok, hogy 1 töltő nem elég, mert kell 1 otthon, kell 1 a munkahelyemre, és kell 1 az anyósomhoz. Mert baromira kellemetlen, ha az 1db töltőt állandóan magammal kell cipelni, aztán ottfelejted valahol a konnektorban, és máris kikapcsolt telefonnal szembesülsz. -
törölt tag
válasz
aujjobba #329 üzenetére
Ezt írtam én is többször 305-ben legutóbb. Nem tehetek minden hozzászóláshoz mellékletet a már kitárgyalt dolgokról.
Szerintem pár hónap után lemegy a panaszkodás és megszokják az emberek, főleg amikor várhatóan a többi gyártó is követi a példát. Lásd jack dugó felzúdulás.Szerintem nem véletlen az 5G iPhone-nal együtt lépték ezt. Nagyon az 5G korszak elején vagyunk még, nagy szükség rá még nincs, viszont ára van. Így is trükközni kellett a bemutatón az árról, hogy pl. a 12 mellé a lélektani 699 dollárt írhassák, apróbetűben ott van ez a Verizon, AT&T aktivációs ár, az igazi független ár még +30 dollár.
Syl: azt én is írtam! többször is!
a szélesről váltás technikai előnye sokkal nagyobb volt, mint a mai lightning vs USB-C
(ha szerinted csak a kapzsiság miatt van lightning, miért tettek macbookra, ipadre C-t?)nevezheted akárminek az Apple húzását, nyilván úgy csinálták ők ne bukjanak rajta, attól még nem lehet vitatni környezet szempontjából hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest