Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

3.Aragorn addikt válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetéreNem értünk egyet. 
 Ha játszol, vagy hasonlók, akkor rátekered a kakaót, ha viszont nem, és csönd kell, tényleg csönd, akkor állítani kell rajta, lejjebb kell venni. A biosban is több profil van, nem fogsz a teljesítmény orientált és a csendes között váltogatni minden újraindításnál. Valamint nem minden lapon van 4 db pwm-es hely...
- 

zapok aktív tag válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetéreNálam négyet vezérelt, ami más dolog, nyilván rosszul írtam, hogy annyit tud.  Az Asrock a jelenlegi hármat vezérli 10 fokozatban. Nem tudom hogy lehetne ettől paraméterezhetőbben vezérelni? 
 Én nem csak a kézikönyvből olvastam, hanem vezérlem is a ventijeimet (hála egy PH-s ASRock fórumtársnak, aki segített a Bios beállításában) még egyszer mondom az 1-es fokozaton a 10-ből Manual módban. De van automata mód is és a teljes fordulatszám.További szép, csendes estét! Üdv Zapok! 
- 

zapok aktív tag válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetéreNekem volt (van még) már Abitom (AW9D-MAX), ami 4-et vezérelt, de a mostani "óccó" Asrock is tud 3-at paraméterezhetően, mert okos a BIOS-a mindkettőnek. 
 A mostani lapomon nem is engedem a venti vezérlést, csak a 10 fokozatból a legalacsonyabbat, (mivel nem melegszenek az alkatrészek), így csak alapon pörögnek (900-1000 RPM), de nincs is zaj terhelés alatt sem.
- 

Daert őstag válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetéreÍgy van,szerintem ma is sokan eldobnák a meglévő lapjukat ha lehetne az ABIT-ot újra kapni a rég megszokott funkciókkal és minőségben.Régen nekem is volt Abit-om volt Gigam-is amin a venti vezérlés egy határ kaki volt és s jelenlegi Asus-tól sem vagyok elájulva ilyen téren.Bár sokkal jobb mint az előbb említett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)