- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #78 üzenetére
+1
Nem egy iPhone fantól olvastam azt a feltételezést, hogy talán nincs is olyan hatos, amiben az érintő ne lötyögne. Ez is az anyaghibára vezethető vissza.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
buvartacsko #18 üzenetére
Vajon tényleg így történt? Na de elég megnézni youtube-on a videókat (mobile battery exploison), egy akksi igen csak tud robbanni, utána meg ég, mint a veszedelem. Simán elképzelhető, hogy kigyullad az autó.
Egyszerű, mindenki tartsa kikapcsolva valami fémedényben, majd amikor szólnak, vigye el és cserélje ki. A józanész ezt kívánja. De aki meg akarta venni és nem alternatíva más, az vegye meg majd hivatalos úton, amikor bejöttek a cseréltek.
-
janeszgol
félisten
Akkor lenne igazad, ha minden készüléket érintene. De lehet, hogy csak egy gyártósor termékeit. Ha valóban pár százalék a hibás, akkor korrekt.
Burt1793, nagyon megviseli a telefont. Én monitort (ami előtt most is ülök) vettem 2008-ban, kiállított darabot. Úgy voltam vele, hogy ugyan annyi gari van rá. Ha rossz lenne, hamar tönkre menne. Ma is üzemel. De egy telefon más. Pláne egy Sony Z-szériás. (Ragasztó elfolyás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest