Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz buvartacsko #18 üzenetére

Biztos nem a konkurencia generálta a dolgot :D Látszik mennyire "elamerikásodunk", a sok naív gondolkodás nélkül bevesz ilyen több sebből is vérző butaságokat. De legalább néhány embernek helyen van az esze ahogy látom itt is.
    Jó nagy szívás ez a Samsung-nak az biztos(bár valószínűleg itt is emberi mulasztásról beszélhetünk a tesztek során). Az apple-nek is vissza kellett volna a komplett 6-os szériát annó hívni a bendgate miatt mert még ma is rengeteg ember hoz be hajlott iPhone 6-ot a szervizbe hozzánk(nem is tudom láttam-e eddig olyan sima 6-os iphone-t ami nem volt elhajolva). Ott persze csak pár Plus példány esetén volt felfújja az elején amivel az összes tulaj kb kitörölhette. Na ez az igazán kapzsi hozzáállás azon felül hogy amúgy piszok mód lehúzzák a buta embereket akinek nem számít mit vesz meg arany áron csak az alma legyen rajta. Félreértés ne essék Samsung telót se vennék, de ők legalább nyíltan beismerik hogy ilyen csunyát hibáztak és beveszi a brutális mínuszt is a gyomruk (persze tudom, hogy saját érdek de akkor is).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés