- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Dehogy kértem számon rajtad.
Örültem neki, hogy valaki elkezdte tesztelni ezeket a kínai füleseket. Simán eladom annyiért, amennyiért vettem, majd csak találok egy olyat, amit megtartok. Volt egy VJJB1-em is, sajnos nekem az sem jött be, a piston 2 agyonverte. Hiába a két hangszóró, azért eget rengető mélyekre nem volt képes + a magas sem volt nekem elég. Kicsit gondolkozom még a rock zirconon, ha olyanom lesz, lehet rendelek belőle.
-
dajkapeter
senior tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
A legfőbb, hogy az ember tudja hogy hogyan szereti a zenét. Sok esetben az addig használt fülhallgatói irányt mutathatnak. Ill, nem árt ha tudja az ember hogy milyen a hallása...
Van ismerősöm akinek a piacos 300 Ft-os fülhallgató tökéletes és mikor bedugtam a fülébe a K324P-met akkor azt mondta hogy nincs különbség. Akkor tudatosult bennem, hogy neki mindegy hogy mivel hallgatja mert nincs hallása. Van aki menthetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest