Hirdetés
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Dehogy kértem számon rajtad. Örültem neki, hogy valaki elkezdte tesztelni ezeket a kínai füleseket. Simán eladom annyiért, amennyiért vettem, majd csak találok egy olyat, amit megtartok. Volt egy VJJB1-em is, sajnos nekem az sem jött be, a piston 2 agyonverte. Hiába a két hangszóró, azért eget rengető mélyekre nem volt képes + a magas sem volt nekem elég. Kicsit gondolkozom még a rock zirconon, ha olyanom lesz, lehet rendelek belőle.
-
dajkapeter
senior tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
A legfőbb, hogy az ember tudja hogy hogyan szereti a zenét. Sok esetben az addig használt fülhallgatói irányt mutathatnak. Ill, nem árt ha tudja az ember hogy milyen a hallása... Van ismerősöm akinek a piacos 300 Ft-os fülhallgató tökéletes és mikor bedugtam a fülébe a K324P-met akkor azt mondta hogy nincs különbség. Akkor tudatosult bennem, hogy neki mindegy hogy mivel hallgatja mert nincs hallása. Van aki menthetetlen...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest