Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
szabad tudni milyen geppel keszultek a kepek ? ( az adatlapodon lattam egy gepet feltuntetve de meglepne ha abbol jottek volna ki )
-
Viszlát
addikt
Koszi a beszamolot, remek kedvcsinalo volt.

-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nagyon ajánlom akkor a Bohinji-tavat. Ott van az a nagyon szép vízesés amit említettem, és sokkal nyugodtabb, mint a Bledi tó. Ott mi nem is jutottunk a vízhez, persze ha ott van szállásotok akkor nyilván ti le tudtok majd menni.
Viszont a másik tó is óriási élmény, más...A térképen a bal alsó sarokban van az említett vízesés, ami a linkelt képen is látszik. Az utolsó kép a Vintgar szurdokban készült, az is közel van hozzátok.
Ha pedig le szeretnéd majd nyűgözni a hallgatóságot a helyismereteddel akkor ezt a rövid cikket ajánlom figyelmedbe. Az úton nagyon sok ilyen szénaszárítót láttunk és akkor még nem tudtuk miért hagyták meg őket, mi a funkciójuk.

Bohinji tó

A vízesés

Vintgar szurdok

-
vanye
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha már ott vagy, akkor érdemes bicajt bérelni, aztán azzal bejárni a környéket. Térképet is adnak, különféle nehézségű útvonaltippekkel. A barátnőmmel kettőnknek 6 órára 20 ojró volt két Scott-monti; mi pl. azzal mentünk fel a Vintgar-szurdokhoz. Nagy élmény volt azon a környéken tekerni (még egy szervzett bicikliversenybe is belekeveredtünk
), így ha szeretsz és szoktál is biciklizni, ki ne hagyd! 
-
Redneck
nagyúr
Jó cikk lett, szép képekkel! Nagyon szép a kutyátok, az a kép ahol az út közepén áll, zseniálisan sikerült. Kedvet kaptam hozzá hogy mi is meginduljunk barátnőmmel, köszönöm a tippet!

-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
De van
Tavaly Boka vízesés - Vintgar-szurdok - Savica vízesés - Bledi tó megvolt 2 különböző napban. -
macilaci78
nagyúr
válasz
kormoskandur
üzenetére
Én olvastam el előbb, bibibí!
bb0t: Szlovéniából nincs hasonlóan alapos élményed?
-
bb0t
őstag
válasz
kormoskandur
üzenetére

-
kormoskandur
tag
szép és jó cikk, grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a másik tó is óriási élmény, más...