Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:46:27

LOGOUT.hu

Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1611) freemanone válasza TheProb (#1610) üzenetére


freemanone
őstag

Használat függő leginkább ez a defektesdi.... két garnitúra gumi elkopás miatt lett cserés nálunk és 0 defekt 2500km alatt. Azóta van egy PRO is... 600km felett.... továbbra is defekt és slime mentes minden kerék. 4,2bar nyomás, Xiaomi elektromos pumpával és két hetente utánfújom.
Szóval szerintem túl van tolva ez a defekt téma bár amennyi lapos kerekű rollert látok még mind a mai napig....... nem csodálom.

Egyébként 35nél kezd érdekes lenni a PRO. ;] (de az már tényleg durva érzés...) 25-el csak az első két hétben tűnik veszélyesnek..... bőven szokható.
Nekem 18-25-30-as tempókra van belőve a pro, úgy haladni is lehet vele faszán és a bringások közül is csak nagyon, de nagyon kevés tudja tartani a tempót, vagy akárcsak megelőzni. A kilövés szerű indulásról nem is beszélve, 3km/h-ra levett indulási limit, jó erős belökés, nyélgáz és csak pillákolnak a bringások, hogy hova lettem?! :Y

FW frissítés témában is az a véleményem, hogy a határ a csillagos ég..... de..... őszintén? Menjen.... ne merüljön halálra azonnal.... ne rángasson.... és itt vége a storynak nálam.

Viszont ha 30-as vagy nagyobb tempót szeretnél, illetve én ajánlom mindenkinek úgy egyébként is, féknyereg csere Xtech-re. Ég és föld a kettő. Xtech-el meg lehet állni ha baj van, a gyári viccnek is rossz, még beállítva is gyenge.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.