- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #14 üzenetére
(Segítőkész emberek?
Hát akiket én ismerek azok lehet segítőkészek, de hihetetlenül hülyék is.
Bocs, tudom napellenzőtől nem lát az ember, a tényeket nem fogja a felcimkézett agy...-ezt csak mert nincs szívem kitörölni
)
Ami #6-on van márpedig jogos felvetés. Helyes meglátás, pedig nem vagyok Ms tégla!Objektíven közelítette meg a dolgot és azt leszólni nem vall sok é..-re...
Majd ha ott lesz ahol a win ugyanúgy is fog szenvedni. Amíg viszont a felhasználókat részesíti előnyben addig jobb is lehet, mint a winfos, de amint a pénz kerül elő elvész. Márpedig minnél nagyobb szelete lesz annál inkább el fog veszni ez az előny és ezt is mindenki szidni fogja. A biztonság meg nem összevethető, mivel nem egyenlőek a viszonyok. Ennek is van előnye, meg annak is. Jelenleg még nem jobb a Linux, mert még nincs rajta minden gépen. Tehát ez a lényeg nem az hogy hány linuxos veri a nyálát a win-es nyálverőkre! Mégha az emberi butaság miatt is van ez, de addig nem szólhatnak le senkit amíg nem lesz a részesedésük 50,0000001%-os!
Az ms-t viszont pofátlansága miatt tényleg meg...
Az ilyet nem szeretjük!
Általában csak olvasom a kommenteket, ritkán írok, mert úgyis lesz valaki akinek nem tetszik valami és beszól. Szubjektíven nem lehet ítélkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest