Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
jacint78
üzenetére
Szerintem igazuk van.
Én a magam részéről 200 lapot tartanék Chrome-ban nyitva, mert hátha szükségem lesz még rá... amit egyszer megnyitottam nehogymá' még egyszer meg kelljen. Pl. most is milyen jól jönnek a tavaly megnyitott karácsonyi tippek.
Játékból se egyet nyom az ember általában, azt is megoldhatnák végre, hogy a Crysis 3, COD, BF4 meg még 1-2 szimulátor hadd fusson egyszerre aztán csak alt-tab-olni kelljen ha másnap épp a másikhoz van kedvem.

Komolyra fordítva a szót: Ár/hasznosság arányt kell nézni mindig. Ha mondjuk 4 helyett 8GB belefér és többet hoz azzal, hogy nem kell nyitogatni, mint amennyit visz árban akkor miért ne. Ha viszont csak a lustaságot váltja ki és mondjuk 16 sem lenne elég az már gáz... ott a használattal van gond.
Kb. olyan mintha 3x akkora lakást venne az ember mert semmit nem akar kidobni. Vagy legalább kivinni a tárolóba.ps: A leginkább ramzabáló Chrome-ban nyitva tartott (és soha el nem olvasott) 50-100 oldalt felhozni példának nekem is a kedvencem. Annyira meg szokott győzni, hogy enélkül élni sem lehet...

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest