Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Micsoda hülyeségeket hordasz itt össze-vissza...már ne is haragudj!
"...Olyan tarsadalomban elunk, ahol az emberek egyszeruen nem tanultak meg sporolni, mihelyst van valami kis osszekapart penzuk, azonnal mennek es elkoltik..." Véleményem szerint előbb egy kicsit tájékozódnod kellene a környező országokban folyó gazdasági helyzetről és a nálunk kialakítottról. Ha így tennél, azonnal tudnál összehasonlítási alapot szerezni az ott és az itt lévő bevételi, valamint a kiadási oldalról és nem írnál a fentiekhez hasonló butaságokat!
"...es mindent azonnal akarnak es mennek es hitelre megveszik..." ahha
Egy példát, ha megengedsz: gyerekkoromban egy sportmotorról álmodoztam, saját erőből képeztem magam, majd tudásomhoz mérten vásárolgattam sz*r*bbnál, sz*r*bb használt motorokat, melyeket magam javítottam és közben új motorra vágytam. Egyéb anyagi tényezők mellett esélyem sem volt az új árát összerakni, sőt kiszámoltam, hogy ha csak a jelenleg helyzetemet veszem alapul, akkor olyan 50-55 éves koromban meg is lesz az az összeg, amennyit az elhatározásom évében kellene az újért kifizetni. Ekkor jött a hideg víz: nem kalkuláltam bele, hogy a motorárak is emelkedni fognak! (annak emelkedő fenntartási ktg-iről nem is beszélve).
Ha a te filozófiádat követtem volna, sosem értem volna el az álmomat...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az előfizetések terjedése miatt az EU-ban már csökken, ám nálunk még növekszik a mobilszolgáltatásokhoz feltöltőkártyát használók száma.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest