- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Nem érted az iróniát. Sajnálatos módon manapság mindenki önjelölt bétateszterré kell hogy avanzsálódjon, aki azonnal bevásárol, amint megkezdődik a forgalmazás.. Az összes gyártó lassan sz@rt ad ki a keze alól jó drágáért, aztán mikor már eladtak belőle pár milliót és hőzöng a nép, elkezdik reszelgetni. Az én olvasatomban a normális ember (átlagfizetéssel) mielőtt kiad mondjuk 150ezer magyar forintot, először legalább utánaolvas, hogy mire adja ki. Ha meg nincs még róla tapasztalat, akkor megvárja amíg lesz, engem pl. szétvitt volna az ideg, hogy kiadok egy valag pénzt, és ilyen triviális problémákkal kell számolnom..
Nyilván a mostani tulajok is bosszúsak, de aki ebben a profitorientált és lehúzós világban utána se néz előzetesen hogy mit vesz, az meg is érdemli.
Ja, és a Blade-nek semmi köze ehhez, de nyilván ezzel is kivártam a tapasztalatokat, és csak utána vettem meg. Nem volt egy nagy összeg, viszont kicsit tuningolva 100%-ig kielégíti az igényeimet, plusz kevésbé kapok ideggörcsöt ha valami történik vele, mint ha egy 150ezres mobilom lenne, és azzal történne valami.. Hiába gúnyolódsz, van különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest