Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
"Már évek óta nem jelent rosszat a kínai mivel mindent ott csinálnak."
Óriási különbség van a között, hogy "valami kínai" vagy "valamit kínában gyártanak". Ne keverjük össze a kettőt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Ez nem igaz. Ha nem árulnám el vele magam, akkor tudnék valamit mondani, amiben még mindig nem tudnak megbízhatót gyártani. Az is igaz, hogy ha idő elött elromlik, akkor ingyen küldi a másikat a kínai, DHL-el. Mondjuk nem kis pénzt hagytunk eddig is nála.
-
akoska23
aktív tag
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Végül is szemléletem szerint eltűntek a MOTOBOLA NOKLA tipusú telefonok az hogy meg másolnak...........
itt az aprón láttam egy S3 "másolatot" és igazán jó lett mind kinézetre mind tudásra. A másik dolog ameddig lesz kereslet az MTK platformú "Iphon"ra addig ez nem is fog megváltozni. Nekem a mai napig egy ZTE V9 tabletem van de nem sok mindenre cserélném el a kategóriájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest