Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nem, nem volt bugreport. Igazság szerint fogalmam sincs, azt hogy lehet jól csinálni.
A gondjaimat az Ubuntu topikban osztottam meg.Otthon meg átlagfelhasználás esetén nem kell a terminál. - Pont erre szerettem volna rávilágítani, hogy tényleg nem kéne és mégis pl. egy frissítés után, ami kernel frissítést is tartalmazott, egyből grafikus felület nélkül a terminálban találtam magam. Ha akartam ha nem. És onnan kellett megoldanom.
Mi egyébként egy négy fős cég vagyunk, nem telik rendszergizdára. Egy ismerős csinált annó egy Debian alapú szervert, amin van fájlmegosztás is és azzal elvagyunk évek óta. Minden felhasználó XP-t használ, én a magam örömére próbálkozom a linuxal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gondjaimat az Ubuntu topikban osztottam meg.